tisdag, augusti 16, 2005

4400 strumpor och plenty of Bic

Skulle ut och promenera idag och drog på mig ett par svarta strumpor. Genast jag satte foten i högern kände jag att this is definitely not my sock. Definitely not. My sock.

Jag tvättar i en allmän tvättstuga och måste ha fått med mig någon annans strumpa. Äckligt, tyckte jag faktiskt...Alternativt var det en retur från andra sidan. Har ni sett "The 4400" på TV? Det är bergis samma grej med strumpor. Det finns ett svart hål, en enorm alternativ dimension vart strumpor sugs in i en rasande fart. Jag gissar att jag är uppe i 4400 saknade nu, därav returen. Man tackar! Vill gärna ha vänstern nästa gång...Fast jag vet inte om man får önska, o holy big hole?

Pennor käkas av samma rymdhål tror jag. Fast det gör ju inte lika mycket, för man kan alltid gå till kontorsförrådet och stack up on more Bic. Useless pieces of crap, dedär pennorna. Fördelen med att gå till kontorsförrådet är att man kan smygspana på puddingen snett mittemot, lite i förbifarten. Mmm....Han hade nåt rosa på sig idag. Är inte helt säker på vad mitt skogshuggar-undermedvetna säger om rosa. Fast jag är å andra sidan inte in touch med den sidan just nu. Hin håle has left the building. For now.

5 Comments:

Blogger Pollymia said...

De där svarta hålen slukar även hårsnoddar, klämmor, nagelfilar och hovkratsar. Bara så att ni vet

10:14 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Jag tror stenhårt på den där svarta hål-teorin. Och tvättmaskinen/tumlaren snor bara ena sockan. Så trodde jag att jag skulle överlista den och köpte samma sorts sockar, en väldig massa par, så de udda skulle passa ihop ändå. Men de gör de inte. Jag förstå absolut ingenting.

10:41 em  
Blogger Ina said...

Sen jga fick små klämmor, som man klämmer på sockarna innan man tvättar dem, i present så försvann sockar i rasande fart. Nu försvinner inga. Så jävla bra!

12:09 em  
Blogger Anna-Karin said...

Det där hålet har snott omslaget till min moneybrother-skiva också. Säg till om ni hittar det där hålet jag vill ha tillbaka det och snoddar, pennor, gem, block, påsförslutare, spännen.

1:26 em  
Anonymous hnurre said...

flämt! trodde jag var ensam om de där hålla-ihop-strumporna-i-tvätten-grejerna. mina ser ut som små fötter med två hål, ett för var strumpa. jag var övertygad om att man inte (aldrig! aldrig aldrig!) fick berätta för någon...

10:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home