söndag, augusti 14, 2005

Besatt igår, kemisk obalans idag

Jag har kemisk bakfylleångest. Jag får det när jag druckit för mycket starksprit. Jag tål inte starksprit. ("Vem fan gör det?")

Ångesten resulterar i att jag plötsligt känner mig jätteledsen över att Elektrikern, han med Gunilla, inte har hört av sig på hela veckan. Skitunge.

Sedan funderar jag också över något som inträffade på krogen igår. Stod och pratade med en jättetrevlig kille. Kanske i kortaste laget, men jag hade å andra sidan mer än 10cm klack på skorna. Riktigt fin var han, sånadär bra ögon som säger att det finns mycket bakom pannbenet. Vi pratade om ditten och datten och kom in på jobb. Han sa att han jobbar på TV4. Varpå jag säger:
- Jag vill inte ha någon mediahora, jag vill ha en skogshuggare

??!! Freeze Picture!

First of all, Beavis, han har knappast visat/uttalat något intresse för dig heller, o du flashiga säljare av teknik. Landa från egotrippen.
Secondly: vad är detta för information från mitt undermedvetna? Visst, att jag gillar hantverkare och dylikt (precis som killar gillar blondiner med stora tuttar) är väl ingen hemlighet. Men ingen inom media? Åh fan. News to me. Jag kanske var besatt. Hello Satan? Go home.

Unfreeze picture, rewind, press play
- Jaså, TV4? Coolt. Vad gör du där då?
...Och så hade vi kanske levt lyckliga i alla våra dagar.

Oh well. Stugan i skogen finns ju alltid. Och just nu förtjänar jag den nästan.

3 Comments:

Anonymous Kattz said...

*asg* Du är SÅ kul gumman. Var kom den ifrån "ingen mediahora, utan en skogshuggare". Det brukar ju vara jag som spottar såna grodor.
*skrattar gott*
Startade datorn bara för att kolla sidan =), och det var ju ett lyckat drag...som alltid.

9:13 em  
Blogger Pollymia said...

Ärlighet varar längst sägs det...

9:27 em  
Anonymous David said...

*skrattar*

Vet du - inte för att jag vill verka pessimistisk eller så, men jag är uppriktigt sagt inte så säker på att det finns så många skogshuggare kvar längre... Eller, jo, förresten, det kanske det gör? Vad vet jag - det var egentligen inte alls det här jag hade tänkt skriva i vilket fall som helst, föär anledningen till att jag gick in på din blogg igen var den att jag ville opponera mig emot din kill-generalisering, inte alla killar gillar storbystade blondiner.

11:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home