tisdag, augusti 02, 2005

Brinn, sophäxa, brinn!

I min bostadsrättsförening får vi nuförtiden endast använda grovsoprummet mellan 07-09. Folk kan tydligen inte sortera ordentligt och därför har styrelsen bestämt att det bara ska vara öppet på morgonen. Då får man sortera under övervakning. Två gubbar turas om att komma utspringande och titta på. Småförnedrande både för den som kastar skräp och för gubbarna. Och vem, vem, vem har tid och ork att gå till grovsoprummet innan jobbet??!!
-Vad är detdär på din kavaj?
-Oj, det är visst lite batterisyra. Jag var i grovsoprummet i morse.
NEJ.

Men det slutar inte här. På dörren till soprummet hänger dessutom ett långt brev angående detta "problem". Ett fullskrivet A4, med text överbelamrad med klyshor. "Gemensamt ansvar blaaa blaaa allas trevnad yaadiyaa din mamma jobbar inte här" Vänta, jag ska bara klia mig i röven lite. Jag bryr mig inte!! Höj för guds skull hyran med 500 spänn och håll grovsoprummet öppet. Hell, spräng bort soprummet om ni så vill. Jag är villig att betala 500 spänn bara för att slippa läsa dylika lappar skrivna av tvångsutskrivna, depriverade amöbor!

Nåja,vad jag vill komma till är: tänk om man blir sån. Tänk om man förblir singel och utvecklas till en bitter kärring som fått sig alldeles för lite. En sophäxa som sitter och skriver sånadär A4 brev om soprummet?? Gaah! Snälla ni, lova att ni ger mig ett nådaskott innan dess. Om inte i råttan, så sikta mot huvudet bara.