måndag, augusti 08, 2005

Dagens rätt: lutfisk

"Monday's no fun, tuesday's the same"...Minns ni vilket band? Vardagspoesi bang right on target skulle jag vilja påstå. På grabbfronten var det måndagstorka idag. Dosan som en lutfisk på torkställning i Norge. Jeejee. Man kan inte vara på topp jämt.

Joo...puddingen var ju på jobbet förstås, hobbyspanet. Han studsar glatt omkring med vacker, blond kalufs. Tänk Jonatan Lejonhjärta. Sedan sitter han och smider myspysplaner med sin flickvän på telefon. Gullegull. Då koncentrerar jag mig på att placera alla vassa föremål på mitt skrivbord utom räckhåll. Sax där, häftapparat dääär borta o.s.v. Vill ju inte riskera att jag spontanhugger mig i halspulsådern med något...

Min Elektriker har inte hört av sig sedan igår. Han brukar inte höra av sig, så jag är inte förvånad. Samtidigt hoppas man förstås lite, pytteytte lite, längst bak i huvudet. Hoppet är sannerligen en svårdödad åkomma.

3 Comments:

Anonymous Kattis said...

Wannadies...

Det är bra, vassa föremål skall alltid placeras utom räckhåll då man tvingas lyssna till gullegull-samtal. Både för att hålla dig säker, och honom ;)

10:52 em  
Blogger Jasmin said...

Elektrikern är alltså Gunilla-grabben...
och du överväger det än? Nejnejnejnejnej... keep away! vitlök, träpålar och silverkors!

12:39 em  
Blogger Silverfisken said...

Äh vad fan, kom hit istället. Jag kan bjussa på glass. Shyrre?

7:03 fm  

Skicka en kommentar

<< Home