lördag, augusti 13, 2005

Det äckligaste jag vet

Vet ni vad något av det äckligaste jag vet är? Att gå in på en toalett på jobbet och märka att någon precis varit där och byggt lego. Man vet inte exakt vem, bara att jobbet blivit gjort och att det inte luktar smultron och violer direkt. Då man tittar ner i stolen ser man fartränderna. Blä.

Andas genom munnen, ner med byxorna fort som fan, sätta sig på stolen. Då gumpen landar på ringen är den fortfarande varm. Urrrk! Som att sätta sig i en bruntomtes famn. Sedan spola och ta borsten för att tvätta bort kollegans ränder ur stolen. Yuk. Tvätta händerna. Fort ut! Har man riktig otur möter man dessutom en hunk på väg in i den stinkade toaletten. Man vill säga "det var inte jag" men ler bara lite ansträngt och rusar vidare.

Själv skulle jag aldrig go bumbum på jobbet. Bimbim only. Med detta faktum i bakhuvudet så kan man tycka att den täta frekvens jag tvingas använda toaborsten är rätt absurd. Vägrar nämligen lämna en skitig toalett efter mig, trots att det inte är jag som skitat ner. Jag är en bra människa och hyvens medborgare.

2 Comments:

Blogger Ina said...

Precis!!
Det är så vidrigt att känna lukten av att någon annan varit på toa och ansträngt sig (och då menar jag inte med att städa).

Något jag också avskyr är när det är kiss på ringen när man går på tjejtoan någonstans. Hur lyckas folk?!?!? så disgusting!

9:46 em  
Anonymous Anonym said...

Klart man skiter på arbetstid, det är enda förmånen man har. Naturligtvis använder man borsten efteråt.

2:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home