onsdag, augusti 17, 2005

Drömsemester: klagomuren

"Det är ju synd att klaga"...vilket dumt uttryck! Det är som att säga "jag vill klaga, men jag gör det inte, för det vore ju otrevligt"...Bah! Jag klagar så mycket jag vill. Klaga är kung. Det är en talang som jag slipat till det yttersta.

Kära rekryteringsexpert, min spetskompens ligger inom klago-området. Jag kan såga sönder en bra idé på tio röda. Det finns inga bra idéer. Jag kan hålla många klagomålsbollar i luften, jag är som en beklagansvärd spindel i nätet. Grymma strings i complaintsbranshen.

Dagens två fetaste klagomål:

Jag är galet, förgrymmat trött heeela tiden. Vill bara krypa ihop i fosterställning och somna, dygnet runt. Detta trots att jag tar vitaminer, motionerar och umgås med klämkäcka människor hela dagarna. Why?

För det andra vill jag klaga på min sena jävla semester. Nästa vecka har jag sommarsemester! Strax efter jul dejtade jag nämligen ett stolpskott och vi tänkte att vi skulle semestra tillsammans. Men först skulle han hem till Gotland, så sent fick det bli. Jaha?? Var lämnar man in klagomål över detta beklagansvärda faktum? Jävla höstsemester. Och patetiska spruckna illusioner. När folk frågar varför jag har så sen semester så mumlar jag nåt så otydligt jag kan. Trött.

3 Comments:

Blogger Kapten Napalm said...

Thats the spirit. Ge alla positiva rumpnissar på tafsen:)

10:26 em  
Blogger Pollymia said...

Men det är ju fint sommarväder nu!!! I alla fall i Gbg...

11:20 em  
Blogger Yehnny said...

Hmm, jag sitter också i Göteborg och skulle nog säga att det är lite väl molnigt för min smak idag... *passar på när man får klaga*

11:48 fm  

Skicka en kommentar

<< Home