fredag, augusti 12, 2005

Grattis Persson

Ni kommer inte att tro mig - men det är faktiskt sant. Ytterligare en av mina barndomsvänner ska bli mamma. Jag fick höra det idag. Gurra P du har än en gång fått som du vill; de förökar sig!

Denna disturbing little piece of information får mig att i enorma ångestblixtar se min framtid:

Jag kommer att bo ensam i en liten, risig stuga i skogen. Egen hembränningsapparat. (Halvblind). Jag kommer att ha minst 20 katter som alla kissar inomhus, och en tam skata som jag pratar med. Jag kommer att bära flera lager stickade kläder, året om. Min syster kommer att pliktskyldigt bjuda över mig om jularna. Hennes barn kommer då att gråta och säga "nej, måste moster verkligen komma hit, hon luktar ju så konstigt".

Så kommer det att bli.

4 Comments:

Anonymous Rita said...

Jösses så roligt du skriver,, tack för trevlig läsning,, *skrattar gott*

1:09 fm  
Anonymous Kattz said...

*asg*!!!!!!!!
Jag lovar dig oavsett hur mkt stickade kläder du bär...(förresten vem ska sticka dem då?? DU??*s*) så är du alltid välkommen i mitt hem ;)!
Innan du själv fattar hur det gick till kommer du att sitta där i ditt fina hus med två snoriga ungar varav en är sjukt nere i sitt 4-års trots och plågar dig från morgon till kväll och den andra har tremånaders kolik och skriker mellan 08-22, JUST i det ögonblicket så låter en ensam stuga med 20katter och en skata inte alls så illa

8:29 fm  
Blogger ninna said...

He he he. Jag har massor av stickade tröjor att skänka bort. Fast nu tror jag ju inte att det kommer att gå dithän, så de ligger nog tryggt i min garderob.

11:03 fm  
Blogger Pollymia said...

Hahahaha! Du vet att det finns självuppfyllande profetsior va?! Och att det är rätt lätt att montera in en kattlucka i stugdörren...

12:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home