söndag, augusti 07, 2005

Gunilla, jag mår illa..tralalalllaalala

Vinden vände och tuppen gal och plötsligt var jag på väg på date med lördagsdissaren (som från och med nu kommer att kallas Elektrikern). Vilken crazy grej. Vi hade liksom aldrig setts förut utan att minst en av oss varit drängfull. Och plötsligt skulle vi ses på söndag eftermiddag.

Eftersom vi båda är köttsligt svaga tog det uppskattningsvis inte mer än en timme innan vi låg till sängs. Mitt i akten stönar han
- åhh Gunilla....
What da fuck??!! Hold your horses and come again please?? Sist jag kollade hette jag inte Gunilla och inget som rimmar på Gunilla heller!! Han mumlande något om "oj, vad sa jag" och jag förflytttade mig till andra sidan av sängen. Spenderade några minuter, förlamad, medan jag uppskattade exakt hur billig jag kände mig. Och ja, jag kom fram till att det var en fett glänsande tia! Bull's eye.

Sedan svalde jag ett mindre cepe-utbrott och bad honom lugnt och sansat att berätta om Gunilla. Och den historien fick jag höra. Så nu vet jag att han är en man med ett sargat hjärta, som inte vågar lite på någon. Och jag vet inte om jag är kvinnan som kan hela honom. Fast jag önskar att jag var det, jävlar i gräset vad jag önskar att jag var det.

Sammanfattningsvis är jag alltså nu officiellt med i klubben för "personer som blivit kallade vid fel namn under samlag". Ungefär som "10000-meters klubben", fast mycket mindre cred.

4 Comments:

Anonymous Rita said...

Inte kul! So what, kan ju bli bra.

12:44 fm  
Anonymous Kattis said...

Inte lika mycket cred, men med betydligt fler medlemmar.

7:04 fm  
Blogger Jasmin said...

Va? Så tragiskt... men så rolig läsning..
Och "Gunilla" också.. nice..

10:46 fm  
Blogger Singel... eller dubbel? said...

Haha, förlåt om jag skrattar... Men kunde inte hålla mig. Gunilla? Äääh?

2:28 em  

Skicka en kommentar

<< Home