lördag, augusti 27, 2005

Hobbit, inte alv

Kvällen var väl sådär lagom kul. Vi åt på en restaurang med seriöst taskig mat. Sjukt mycket selleri i huvudrätten. Blä. Selleri är djävulens bajskvastar. Men helrör var ju gott. Sedan gick vi vidare till ett småtråkigt uteställe. "Mörkt och mycket småpojkar" sammanfattade en av mina kollegor atmosfären. Indeed.

Jag kände mig aningen off. Fast helt klart i behov av lite bekräftelse. Så då den sötaste lilla liraren in his lower twenties beslöt sig för att röva bort mig från dansgolvet, så lät jag mig rövas. Vi stod och pratade i ett hörn tills stället stängde. Sedan fortsatte vi ute på en bänk på Medborgarplatsen. Han pratade och pratade och jag tänkte "vad ung du är och vad tydligt det märks".

Han överöste mig med komplimanger och jag solade mig och kallade honom för "söt liten alv". Fast det var ju fel, för han var en direkt kopia av Frodo Baggins...och Frodo är ju en hobbit, inte en alv.

Anway, det var en trevlig natt. Jag är en gammal snusktant och trött nu. Om några timmar ska jag iväg på kräftskiva, så innan dess måste den mentala partyhatten lokaliseras.

2 Comments:

Blogger Snurre said...

... "gammal snusktant"...
*Fniss*

//S

10:54 em  
Anonymous Jonte said...

Selleri som är så otroligt jätte äckligt! Bara hålla med....

9:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Home