torsdag, augusti 04, 2005

Härligt holländskt hångel

Igår var jag ute med en kollega. Vi gick till utomhusbaren vid Stureplan. Det är fortfarande mycket turister i stan, så det fanns lite andra fula och fattiga människor där också. Skönt.

Plötsligt spottade jag värsta übersnyggingen i baren. Han log och flirtade med mig. Moi! Trodde inte att det var sant. Var tvungen att kolla så att det inte stod någon snygg blondin bakom mig, men det gjorde det inte. Min kollega drog med mig till hans sida av baren. Då vi började snacka med honom och hans polare visade det sig att de var från Holland. Självklart. Hur skulle det nu någonsin kunna vara så väl att man träffade en söt, ledig kille bosatt i Stockholm?? Järnspikar.

Pratade med babelicious maximus hela kvällen. Han var rik, rolig, charmig. Efter x antal Vodka&Redbull kändes det som en bra idé att stå nära och vara lite småmysig. Kvällen slutade så med att Mr Dutch och jag stod och hånglade tonårsstyle i två timmar upp emot ett butiksfönster. Varsågod för showen Stueplanstaxichaffisar. Gud va gött med lite gammaldags, hederligt utomhushångel. Inget mer, bara stå ute och pussas, precis som förr i tiden. And what a kisser he was. Klockan 05.00 följde han mig till taxin och så var den sagan slut. Det gjorde lite ont att skiljas från något så vackert (ref. replik i Pretty Woman).

3 Comments:

Anonymous Laila said...

Jag hittade hit till dig genom tjejblog och det var ett rent nöje att komma hit. DU skriver rysligt bra och underhållande! Jag kommer gärna tillbaka flera gånger.
Ha en härlig helg!

//Laila

Ps. det lät enormt underbart..ett hångel rätt och slätt som på den gamla goda tiden. *ler* Ds

9:00 em  
Anonymous Rita said...

Här måste jag få tacka för mycket trevlig läsning! Minns tebax till min egen ungdom, då utomhushånglet var det enda tillgängliga,,men gud så gött det var!

9:26 em  
Anonymous Anonym said...

Holländare.... lång då eller? Jag har fått för mig att det är en holländare jag ska ha eftersom jag är 180 lång:)

3:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home