tisdag, augusti 23, 2005

It was an itsy bitsy teeny weeny...

Jag låg ute på en brygga och solade igår. På stranden lekte en pappa med sin lilla son. Sonen var blond och pappan var mörk, en riktig Italian stud. Sssslurrp! Låg och vilade ögonen på den söta duon lite på avstånd. Things took an uggly turn då hans son beslöt sig för att tulta ut på bryggan. "Nej!! Inte hit!!" tänkte jag panikslagen där jag låg blek, avklädd, osminkad, rufsig i håret. In a state. Sa jag blek?

När far och son gick på bryggan så skakade den. Jag kände att delar av mig som jag inte visste var lösa också skakade. (Nej, inte bara tuttarna.)
-"Piano, piano" skrek pappan åt sin son
Jag å andra sidan försökte förmedla rakt motsatt budskap till sonen per telepati. "Spring förbi snabbt, snabbt!" Samtidigt som jag bad en stilla bön om att toddlaren inte skulle bli snöblind och trilla ner i plurret, utifall han råkade snegla på min mage i förbifarten.

Ungen tyckte att springa-på-bryggan var en rolig lek. Han sprang förbi fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Med pappa Tiramisu i bakhasorna...Och jag låg där blek och darrande/skakande (sa jag blek?) och kände mig som om jag hamnat i en av mina återkommande mardrömmar från högstadietiden. Den om att jag gick till skolan och hade glömt att klä på mig på överkroppen. Gaaaah!

4 Comments:

Anonymous Bella said...

muahaha, fyfan stackarn! men tittade pappan då?

10:00 em  
Blogger Snurre said...

...du sa blek =)))

//S-Man

11:16 em  
Blogger Sniff said...

...And I did not lie to you my friend

12:02 fm  
Blogger deep|ed said...

Jag är helt övertygad om att pappan föreslog springa-på-bryggan-leken :)

9:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home