måndag, augusti 01, 2005

Kukmåndag på kukföretaget

Härligt med måndag. Major highlight; puddingen som sitter snett mittemot kom tillbaka från semestern. Han är ett ljuvligt exemplar av det manliga könet. Upptagen, självfallet. Men mumsfilibabbens ändårå! Måste komma ihåg att sätta på galontyget på min stolsdyna igen.

Jag jobbar på ett riktigt skitföretag förresten. Fyyyyy bövelen. Om jag var spindelmannen skulle jag klättra ut och spraymåla KUK över hela byggnaden.

Kuk förresten, varför skriver folk det egentligen? Det börjar i lågstadiet. Vad ristas in i pulpeten av den lilla barnahanden? Kuk. Vad skriver tonåringen på tunnelbanesätet? Kuk. Och vad skriver jag, vuxna kvinna, i kåtimman på bilens fönster? Kuk. Kuk. Jaha??!!! Och??

...Ja tack, förresten.

3 Comments:

Blogger Jasmin said...

hmm... det kanske är som en önskelista ungefär?

8:26 em  
Anonymous Kattz said...

Well...min vän du glömde den bildliga delen som infaller i samma anda som pennan tas i hand. Minns fortfarande den stora kuk som prydde insidan av min psalmbok i lågstadiet...det var där allt började *suck*..

9:49 em  
Blogger Silverfisken said...

Du, jag som grav cyniker hatar att skriva positiva saker till folk. Men, du skriver så jävla bra. Sitter och skrattar högt 2000 mil bort.

10:37 fm  

Skicka en kommentar

<< Home