torsdag, augusti 11, 2005

Men jaaaag då??

Här tror man att man fått värsta erbjudandet, wurstingdaten Arne with icecream on top. Och så visar det sig att Silverfisksägget har friat (!) till bloggisen Mamma Mu. Et tu, Brute!!!???

Virtanen är ju sååå käär i MammaMu. MIN Virtanen. Som JAG ska gifta mig med. Snyft...Men ha en skön trekant då och ett så jäkla puttenuttigt liv.

Nu ska jag ut och leta kossor att sticka upp armen i. Det är tydligen sånt ni killar vill ha. Så...a woman's gotta do what a woman's gotta do.

6 Comments:

Blogger vandrarvild said...

Fan, jag är ju till och med MER singel än vad du är. Jag dejtar ju inte ens. Och har absolut inte nån på gång. Fast en ny bekantskap har fina skrattrynkor, och ögonen lyser lixom upp när han skrattar. Men jag har inte så många skämt på lager att jag kan lura honom att skratta så ofta att jag kan leva på den synen och samtidigt lura med honom hem.
Fan. Jag är tragiskt. Men likgiltig och negativ är jag inte. FÖRESTEN slutade jag dejta en kille efter att han sagt " Jag tror jag skulle kunna ta bra hand om dig".
Jag är ett husdjur tydligen, en fin sak att sätta i soffhörnet. En flicka som måste väckas med en puss i pannan och varsamt matas för att överleva utan Den Store Trygge Mannen.
Ät skit, grabbhalvor, jag mosar er på nolltid.

10:44 em  
Blogger Silverfisken said...

Kom igen, inte lacka ur nu.
Hanna är fin, men du... du betyder mer för mig. Nåt djupare. Vi är som... tvillingsjälar. Kände det direkt när jag såg dig på andra sidan rummet.
Du är välkommen på min inflyttningsfest.
Fullt med singelkillar.
I promise.

2:26 fm  
Blogger Jasmin said...

Singelkillar? ... var?var?var?

9:10 fm  
Anonymous Kattis said...

Eller hur! Bara gå ut och ragga upp lite kossor, finns ju lite här och var i landet. Dessutom kan det ju hända att du får massor av massmedial uppmärksamhet efter du varit ute och skändat kossor, och vi vet ju alla att killar är suckers för kändisar. Har du tur kanske man gör en film om dig också - du får spons av läckra designers och hamnar på gästlistan på alla innekrogar.

Ut i hagen med dig nu vännen!

9:43 fm  
Blogger The Pale Green Woman said...

Dejta, hem ordet verkar vagt bekant, går det att äta?

9:51 fm  
Anonymous Cecilia said...

Din blog är ju inte jobbsäker någonstans, jag skrattar så att jag håller på att gå av. :D

12:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home