lördag, augusti 13, 2005

På'n igen bara

Snicksnack! Här blir det det inga barn gjorda. Så idag spottar jag i nävarna och tar nya tag i projekt "hitta lämplig man". Metoden är konventionell. Ska ut på krogen och sondera terrängen.

Människan är av naturen en slyna, det gäller båda kön. Hitta ligg på krogen är så patetiskt lätt. Alla är pinsamt dumkåta! Alla, mig själv inkluderad. Jag kastar inga stenar i kåthuset, utan super onekligen kål med alla andra.

Med det sagt, så måste man ju ändå förvånas över vissa killar. Igår var jag och kompisen ute på en bar. Där i ett hörn stod en liiiiten tanig italienare med molto vax i håret och kastade trånande blickar mot mitt håll. Fattade inte vad han höll på med, Piccolini! Jag menar herregud. Låt oss väldigt, väldigt hypotetiskt tänka oss att han och jag hade hamnat i säng. Jag skulle ju antagligen ha somnat, rullat över honom och kvävt det lilla livet.

Dagens önskelista: lång man som älskar mig även i dagsljus
Dagens fakta: jag är inte en tjej som killar känner sig manade att beskydda. Men jag vill ju det! Jag vill vara mer fågelunge. Ska försöka vara mer fågelunge.

1 Comments:

Anonymous Jessica said...

Du skriver för underbart, blir på gladare humör bara jag läser dena ord... ;-)

9:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home