måndag, augusti 08, 2005

Sommartider hej hej

Sverige är fantastiskt. Jomenhejvisst. Två varma veckor fick vi år 2005, och nu ska vi vänta 11 månader på nästa batch av solskensdagar med värme...Två backar läsk, trevligt!

Det är kallt överallt. I morse tog jag på mig kortärmat, kjol och öppna skor. När jag vid halv åtta steg utanför dörren frös blodet till is och allt började gå i ultrarapid. Det snedklippta håret på mina monkey arms stod upp som piggarna på en pilsk igelkotte. My nipples exploded...not with delight, but with frost. For fucks sake! Vad är detta??

Sedan kommer man till kukföretaget var vi sitter 350 pers på en yta som är avsedd för max 100. Vi är som burhöns. Om vi värpte små ägg skulle man inte få säga att de kom från "frigående" djur. För att dölja den totala syrebristen som uppstår i trängseln har man installerat en AC som heter satan. Det kyler så hårt att fingrarna blir blå. Om man kunde dekryptera våra anställningsnummer skulle allas sifferkombo säga "Ötzi" (ismannen)

Jag har semester vecka 34 och 35. Den senare veckan åker jag till NY, men vecka 34 kommer jag antagligen att extraknäcka som snöskottare någonstans. Alternativt känner ni kanske någon gullig singelkille som vill bygga snölyktor, göra snöänglar och titta ut julgran med mig? Be honom maila i såfall.