torsdag, augusti 25, 2005

Sort of an in between one

Min kompis: snygg som en modell, anorektisk. Extremt intresserad av mode, smink, inredning - allt som har med ytan att göra. Bortskämd. Långa fina naglar, inte avsedda för städning eller matlaging (äter ej). Tycker avsugningar är äckligt. High maintenance - men lätt den snyggaste flickvännen på festen. Hennes kille kan vara stolt. Hon är top of the line.

Jag kommer aldrig att kunna bli som hon. Önskar hett att jag kunde det, men god says no. Var och en får jobba utifrån sina egna förutsättningar. Man får hitta en egen flickvänsprofil.

Råkade höra en konversation mellan två killar härom dagen. Den ena berättade för sin kompis att hans tjej gjort en supergod blåbärspaj då hans föräldrar hälsade på. (Visste inte att ni killar pratade om sånt?) Och snubben lät löjligt stolt. Cute! tänkte jag och sedan..."Den flickvännen kan jag nog bli tror jag, kirra paj till svärisarna och så".

Jovisst, det var länge sedan jag bakade - men det ordnar sig. Mina naglar är inte för långa för bak (iiihihihi) och jag kan läsa recept. Dessutom kan jag fika utan att spy efteråt. Avsugningar finns på repertoaren och när vi ska gå på fest så kan jag prata med folk om både det ena och det andra. Jag kan inte massor om någonting, men lite om mycket. Förövrigt är mina tuttar helt okej (i push-up), och ge mig lite smink så är jag ingen skräcködla.

Jag är The girl next door. Jag är Genomsnittet. Jag är en Mellanmjölk. Jag är Lagom. Tur att man bor i Sverige.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du är alldeles för hård mot digsjälv! Sträck på dig, du är värdefull för att du är just du!

Dessutom har du ett fantastiskt sätt att skriva på - fortsätt så här!

/Nån som följer din blogg

9:21 em  
Anonymous Kattz said...

..och du kommer alltid att förbli världens bästa storasyster =)))).
Och jag anar vem du beskriver och tack gode gud för att jag slipper ha fröken nippertipp "pappa betalar allt" till storasyster.
Upp med nosen tiger! ;)

10:15 em  
Blogger Kapten Napalm said...

"Tycker avsugningar är äckligt. High maintenance - men lätt den snyggaste flickvännen på festen"

Jag trodde jag ville ha någon jag kunde prata med. Om jag vill visa upp någonting så köper jag väl mig en snygg bil. Det lilla jag vet om er så är du lätt mer "girlfriend material" än vad fröken nippertipp.

11:22 em  
Blogger Jasmin said...

Ärligt talat.. väger inte dina kvaliteter tusen gånger tyngre?
Ur alla perspektiv.

10:40 fm  
Blogger Snurre said...

Fan, att du va polare med Ebba V.S. hade jag ingen aaaaaning om... =)

//S

1:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home