tisdag, augusti 09, 2005

Spray more, get more - right...

Jag är registrerad på Spray Date. Looooord have mercy vad trött jag är på det! På alla dessa "arbetsintervjuer", både online och i verkligheten. Att träffa någon och vara tvungen att hålla god min en hel date, fast man egentligen ville sätta benen på ryggen efter första ögonkastet. Eller att se den man träffar önska detsamma.

Det är ett hästjobb att söka karl. Så folks, nu har jag en ny liten plan;

Ni har ju bergis läst om dendär snubben som de hittade på en strand i England. Tom blick, vitt hår. Lite söt. Pratar inte, men kan rita Sveriges flagga. Och så spela piano då. Kanske man skulle åka över och claima honom? Jag menar...han går säkert att jobba med. Värre fall har man ju hittat på Spray!

Hmm...vi tar nog mitt efternamn.

6 Comments:

Blogger Pollymia said...

Hehehe, men Spray date är väl kul?! Synd bara att typ 90% är märkliga eller sexfixerade... Har ändå inte gett upp hoppet om att hjälpa min kompis att navigera rätt i den där djungeln

7:20 em  
Blogger nb said...

spray får mig att överväga eternal ensamhet. men pianisten var en god idé; vi fajtas om honom el klubbar ned ngra till & slänger till havs?

10:09 em  
Anonymous Haddock said...

Det här var fan den roligast bloggen :)
Sträckläste alla inlägg och skrattade högt..

5:21 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Jag tror stenhårt på din plan att lägga rabarber på pianisten. Han verkar ju tyst och medgörlig i alla fall ;-)

10:41 fm  
Blogger Babelovic said...

Jag hittade min karl på Spray Date på första försöket (han skrev det första mailet jag fick). Så här tre år senare håller vi på att bryta upp, men ändå!

De mail jag senare fick från andra personer var dock katastrofala, mest erbjudanden om trekanter och frågor som "är din kropp i trim, jag har stor kuk".

6:43 em  
Blogger Silverfisken said...

Sorry to break the new. Det gäller pianokillen.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,688243,00.html

9:10 fm  

Skicka en kommentar

<< Home