torsdag, augusti 04, 2005

Vacker utan spackel - tjena.

Ms Freshness in da house! Idag har jag i desperation och ångest och kallsvett åkt till jobbet oduschad och osminkad. Det har aldrig, aldrig hänt förut. Inte ens till nåt sommarjobb då jag var ung och dum har jag åkt oduschad. Inte ens på söndagmorgon går jag till Ica utan kajal och maskara...Men idag vaknade jag bakis som en gnu prick klockan nio. Fucketifuck!! Jag börjar åtta och det är rätt "oflexbart". Jag hann inte ens tänka, jag bara slängde på mig kläderna som låg närmast och älgade iväg.

Idag har jag varit på två viktiga möten med VD. Försökte trycka ner Stig-Helmer locken på bakhuvudet bäst det gick (hur kan man få sådana då man har långt hår?), inte andas (sprit) och inte lyfta på armarna.

Gud är lika omedgörlig som alltid - givetvis var inte heller herr mumsmums, som sitter snett mitt emot, sjukskriven eller ledig eller nåt sånt.

1 Comments:

Anonymous Haddock said...

Och just eftersom man stressat halvspringer till jobbet är man helt extra jävla svettig när man väl kommer fram och sen sitter man och eftersvettas ett tag som efter värsta träningspasset...

9:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home