tisdag, september 20, 2005

Forever Young

med Alphaville på radion nyss. Vilken galen nostalgitripp!!

I femman och sexan var jag kär i tvillingarna i min klass. Såg ingen skillnad på dem, så jag var liksom i princip kär i båda två. Prästsöner var de för övrigt. "The only boys who could ever teach me...tamtidam". I wish. Det stannade vid hopplöst trånande.

Min första "riktiga" kärlek hette Anders (jajjamän!). Första gången jag brann. Första gången kär inkl. pubertetshormoner. Mina kompisar hävdar att jag sa att "han har ljusrosa hår". Jag hävdar bestämt att det sa jag fan inte. Rosa var det inte. Utan mer kanske...ljust orange. Hockeyfrilla. Det ljust orange nackhåret svajade så fint då han gick. Ååå vad kär jag var.

Tack Alphaville för den tillbakablicken på en tid då kärleken på många sätt var sååå mycket lättare. Och på andra sätt väldigt mycket svårare.

4 Comments:

Blogger kit lizette said...

aaah, du skriver sa bra! Jag fick ocksa nostalgi tripp idag, helt plotslit spelades "Nothing compares to you" i radion och jag var tillbaka pa... vad hette det nu igen? Brasseriet i stan och tittade storogt pa storbilds MTV skarm med Sinaed och blomkalsoronen och alla runt omkring en var supertuffa och gick i gymnasiet.
den skracken, den skracken. tank om man var.. fel? uhh.. *ler*

ha det bra, kit

1:22 em  
Blogger Kapten Napalm said...

Fan, jag har ju Alphaville på min playlist... Fan vad gammal jag är plötsligt:D

3:32 em  
Blogger Sniff said...

Kit Lizette, tackar smågenerat för de snälla orden :-)) Ha det bra du oxå!!

Kapten - ingen som har påstått motsatsen. Vi ÄR gamla. Jag är det åtmistone.

8:04 em  
Blogger Kapten Napalm said...

Snart trettio... fnys. Din lilla jänta där.

10:44 em  

Skicka en kommentar

<< Home