söndag, september 25, 2005

Lördagsdrama

Det var en galen kväll. Började med ett slagsmål på förfesten. Jag kastade mig in emellan dem, för de flesta normalt funtade killar slår ju inte tjejer, så man funkar fint som mur. (Visdom som man erhåller då man växer upp i ett bonnasamhälle, haha.) Jag åkte i golvet en gång men sedan kunde de två herrarna separeras. En riktig partykiller kan man ju säga att det var.

På utestället satte jag mig i ett tuggummi. Jättekul att gå omkring så! Inte. Värsta kladdiga, vita fläcken på rumpan. Såg rätt suspekt ut.

Mot slutet av kvällen dansade jag och grabbarna från förfesten. En efter en droppade de av så tillslut var jag kvar på dansgolvet med kompisens f.d. man (som hon är vän med, som vi förfestade hos). Jag tänkte precis att "jag undrar hur känsligt dethär är egentligen, ifall hon ser att bara vi två dansar" då hon knackade mig på axeln. Och var inte glad, tvärtom. Sur hela vägen hem i taxin också. Why?? Det var snabba låtar, jag stod och dansade lite slött och oengagerat och det var precis så oskyldigt som något kan bli. Ångest, ångest, ångest.

4 Comments:

Anonymous Kattz said...

Hmmmm....det där med att gå emellan slagsmål är nåt av min specialitet.
Tuggummi på aaarcchlett är väl ingen höjdare, det hade ju kunnat vara värre!
Dansen med exet var väl inte det mest klartänkta du gjort. Men so what?!?! Det var ju inte som att han hade halva inne heller??
Fy s*t*n fylleågren är inget man vill ha, usch tvi blä. Du borde nog ha köpa sånadär Valeriana tabletter *fniss*!

1:38 em  
Blogger Sniff said...

Hej favosis! Kram! :-) Minns jag rätt brukar du vara den som muckar ibland också *garv* Några tequila shots och sedan jävlar får alla akta sig ;-)

Tycker du verkligen att det var dumt att dansa med honom?? Jag hade ju hängt med grabbarna hela kvällen då hon sprang och raggade på sitt span. Jag dansade med en kompis kändes det som. Oh well. Jag har lärt mig en läxa.

9:10 em  
Anonymous vbm said...

NÄE du har inte gjort nåt fel, alls, överhuvudtaget. punkt :-)

9:52 em  
Anonymous Kattz said...

Nä alltså _så_ himla farligt var det inte. Som du sa ni hade umgåtts hela kvällen, festat tillsammans osv. Kanske hon bara blev lite "fyllesné"??
Du får väl fråga rent ut var problemet ligger.
Urk..hade glömt vad Tequila gör med min hjärna =/, tack för påminnelsen =D.
Nu ska jag "sussilull" en stund, blir ju så tidigt väckt nuförtiden.

9:58 em  

Skicka en kommentar

<< Home