söndag, september 18, 2005

Mattefilter

Vissa använder ju spamfilter på bloggkommentarerna. Man blir tvungen att skriva in en sned och vind bokstavstkombo för att få sina djupa tankar registrerade. Yours truly klarar generellt av detta rätt bra. Tungan i mungipan och pannan i rynkor så brukar det ordna sig.

Men igår hamnade jag plötsligt på bloggen för Mensa-kommentarer. Man var tvungen att lösa en matematisk ekvation för att få inlägget godkännt. Den ni! Fick ju total nojja och undrade om det var någonsorts trick question. Vad menar hon egentligen? Vadå 35+3? Måste man verkligen svara? Och...finns det något djupare svar på "Vad är 35+3"? Mental note: ta hem miniräknaren från jobbet, ifall kommentarnödigheten anfaller igen.

Vad kommer härnäst på filterfronten? "Sjung en sång eller säg vem du tycker om"? För oss humanister.

3 Comments:

Blogger nickel said...

näe, jag tror på strömhopp äver plint eller stå på händer utan stöd. Då slipper man mina kommentarer...

5:00 em  
Blogger crrly said...

Jah, som en bro bro breja. Klockrent. Jag har dock upptäckt att mattefrågorna blir enklare o enklare ju fler jag fyller i. Fantastiskt skönt att det inte är tvärtom!

2:15 em  
Blogger deltidsharmonisk said...

Men dom är iaf alltid snäll och inleder med "Hi, I like your blog!" För att fortsätta med "Do you need a a better shampo for your hair? Visit my homepage..."

2:36 fm  

Skicka en kommentar

<< Home