måndag, september 19, 2005

Papperskvadd

På min avdelning har vi 4 skrivare. 3 stycken svarta snyggingar och en ful ankunge. Gammskrivaren är gråvit och ganska tlööött. Om, eller snarare när, pappret fastnar i fulskrivarn, så syns följande felmeddelande i displayen:

PAPPERSKVADD

....Gotta love it! Papperskvadd. Det beskriver liksom både faktum och slutresultat. Faktum: det är kvadd i maskineriet. Slutresultat: pappret kommer att vara totalkvaddat då man får loss det.

Att få loss ett pappersark som är "sort of an inbetween one" ur en skrivare är inte lätt. Det kräver x antal satansjävlaskit i kombination med noggrannt sökande efter alla luckor som går att öppna. Kopieringsmaskiner och skrivare är rubikskuber, med rutor som är som små dörrar rakt in i maskinrummet. Efter varje lucköppning krävs mod. Man får inte backa tillbaka, utan man måste ihärdigt pilla med flinka fingrar, linjaler, maniupulerade gem och andra kontorsverktyg. Det gäller att inte tänka på att det kanske, eller kanske inte, finns strömförande delar inom pill-håll. Inte vara rädd, just keep on pilling. 230 volt - bring it on! Papperskvadd...kontorsråttans bungyjump.

5 Comments:

Blogger nickel said...

hm jag associerar osökt till en eddie izzard definition av att vara vuxen, det är när man kör ner hela jävla besticklådan i brödrosten, bara för att man kan och ingen säger åt en att låta bli.

9:49 em  
Anonymous Zoey said...

Glöm inte att största belöningen är att inte bli helt svart av gammal toner som fastnar överallt... tvätta fingrarna innan man kliar sig i pannan!!!

11:41 em  
Blogger Snurre said...

Hahahaha!
"Papperskvadd".
Jajäälar serru, den var bra =)

//S-Man

11:55 em  
Anonymous Cissi said...

Diggar ditt papperskvadd =)

Kul tjej!

10:04 fm  
Blogger Rosa Champagne said...

Gaaaah, du är ju hur kul som helst!

7:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home