lördag, september 24, 2005

Screw you

Hade fått fyra spamkommentarer på mitt senaste inlägg. Den mest irriterande varianten, som saknar soptunna och därmed inte går att ta bort.

Så. Fine. War it is. Först kopierade jag det existerande inlägget. Sedan deletade jag det från sidan. Därefter klistrade jag in det och postade om det, utan spam. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUCKERS!

Sniff vinner alltid. Lär er det, spam scum

5 Comments:

Blogger jonas said...

En IT-slav måste kunna alla hacken. Klart vi vinner :)

3:00 em  
Anonymous Anonym said...

Tips: välj Settings-->Comments-->Show word verification for comments "Yes". Då bör du vinna kriget mot spammarna!

5:18 em  
Blogger deep|ed said...

Det är alltid lika roligt när folk verkar tro att det är folk som sitter och manuellt lägger in spammen :)

5:19 em  
Blogger Yrvaken said...

Tvivlar på att speciellt många tror att spammen läggs in manuellt, men däremot så är det ju någon som gör scripten som spammar sönder alla bloggar
Snarar dom man firar sina små segrar emot!
Känns så borkastat att bli tjurig på ett script =)

5:49 em  
Anonymous Cissi said...

Efter att jag sett massa hemska grejer på nätet om hur de behandlar hundar å katter i Kina så blev jag så förstörd och kände att jag var tvungen att göra nånting. Alltså begav jag mig till "föräldranätet" och la in min vädjan i ALLA 250 olika snackgrupper. Det var ett fasligt klippande å klistrande och jag kände mig riktigt stolt över mig själv som agerade. Jo jo... morgonen efter när jag skulle kolla responsen på mina inlägg så var det en anstormning utan dess like. ALLA typ hatade mig för att jag "spammat". Vaddå spammat? Jag hajade ingenting. Jag bara mest grät och kände mig MYCKET orättvist behandlad. Men jag lärde mig en läxa. Inte spamma. Spamma dåligt.

6:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home