måndag, september 26, 2005

Sparkas inte!

Ikea igår. Bad, bhaaaad idea. Ikea är inget ställe man ska åka till bakis. Punkt.

Inte nog med att man är så urbota dum att man åker dit, seg och jävlig. Väl där ska man sparkas på. Man ska knäas i skrevet trots att man redan kvider.

Det är tydligen inte nog med att man, bakiskåt och allmänt kemiskt obalanserad, tvingas umgås i samma utrymme som en biljard nykära människor. Som myser, småpussas och planerar. (Till er säger jag inom parentes: Sluta gulla. Det kommer ändå att gå åt helvete, så det är lika bra att ni bestämmer redan nu vem som köper vad. Sätt era intialer på allt. Eller sy fast sånadär namnlappar som man hade på kläderna i dagis. Blir lättare så sedan.)

Hur som helst. Som om inte alltings jävlighet var jävlig enough, så står Spray Date där vid ingången i ett käckt litet rosa bås och gör reklam för sin dejtingsite. Jag skojar inte!!

Well RUB IT IN SOME MORE, Spray
(Or even better: sod off! It's not like we didn't try...fffuckers.)

5 Comments:

Blogger jonas said...

Jag har lagt märke till samma sak. Överallt på IKEA en massa nykära. Hand i hand. Gullandes. Provandes dom där sofforna som dom tänker inviga med ja du vet vad.

8:54 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

IKEA är bra på vardagförmiddagar har jag upptäckt. Eller lördag kväll strax innan stängningsdags, då sitter paren hemma med sina tända-ljus-middagar.

9:22 em  
Anonymous David said...

Nejnejnej - nykära människor är ju gulliga och de påminner mig om att mansjälv kanske blir såndär nångång (de inger lite hopp, liksom)...

9:45 em  
Anonymous Saskia said...

:)tack för ett litet kvällsskratt!

10:59 em  
Blogger Snurre said...

Nope. Jag håller med dig Sniff: Nykära människor suger elephant dick! De påminner en ju bara om vilken sugare man själv är. Bläää för nyförälskade... om man inte själv är det förtsåss =))

//S-Man

11:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home