lördag, oktober 22, 2005

Beige plysh åt folket

"På'n igen bara" tänkte jag och loggade på Spray igår. Vilket i och för sig var något av ett moment 22. För egentligen vill jag ju inte träffa någon som sitter hemma vid datorn en fredag kväll.

Men! Dumma Sniff, det gör du ju själv också. Du tycker dessutom att det är alldeles fantastiskt skönt...Så erkänn att du är en av de allra tröttaste hemmakatterna ibland. Okej, jag erkänner. Jag är bara en tredjedel rocker. Till två tredjedelar är jag mysig plysh-pudding.

Med detta på bordet var det ju bara spotta i nävarna och logga på.

För att bevisa för mig själv att jag ska upp på banan igen, så tackade jag ja till en dejt. Han föreslog "något kulturellt som också är en hemlis" nästa söndag. Why not? Låter rätt kul tycker jag. Som ett kinderägg utan ritning till leksaken. Mycket bättre än att sitta här hemma och undra över hur vass en bordskniv egentligen är i alla fall.

9 Comments:

Anonymous korova said...

En date? Bara sådär? Har jag missat nåt?

5:39 em  
Anonymous AP said...

good !!!
jag tycker spray är kraftigt underskattat och nedvärderat av många...men under min tid där (3 veckor...) så har jag bara fått trevliga meddelanden och "träffat" massor av trevliga killar...fler än efter ett helt år på krogen...så "go for it".

8:15 em  
Blogger Snurre said...

Jaha...
Så det är bara att logga på och bestämma dejt, elle'?
Som att ringa å beställa Pizza lixom!?

9:23 em  
Anonymous Anonym said...

ja alltså snurre jag vet inte...har liksom inte riktigt testat det...men några killar har testat det på mig..dock på ett trevligt sätt... det har av praktiska skäl inte funkat just då men hade det gjort det så hade jag inte backat...men alltså ringa efter pizza...vet inte... men det känns lite som att du har lite fel attityd där...*S*

1:27 fm  
Anonymous AP said...

det var jag som var anonym..alltså inte meningen

1:28 fm  
Blogger Snurre said...

No problems AP.
Alla har vi en åsikt och det är ju bra att det finns de som vädrar den emellanåt. Sorry om du upplevde att jag hade en dålig attityd. Det var inte min mening att provocera någon. Har faktiskt inte kört SD så jag visste verkligen inte om det var så enkelt...
Bra att du ryter till! Det gillar jag =)

2:12 fm  
Blogger Sniff said...

Vill man träffa nya människor är Spray ett ypperligt forum. Det är faktiskt inte svårare än att beställa en pizza. (I alla fall inte för oss tjejer...)

Det svåra är ju att träffa *rätt*. Och det är lika svårt på Spray som på krogen och överallt.

1:57 em  
Anonymous AP said...

Snurre: missade du mitt *S* efteråt...det var med ett stort skratt jag skrev det där om pizza... jag var inte provocerad alls...helt lugnt.
Och håller med Sniff om att det är så för oss tjejer...utan tvekan...mycket trevligt tycker jag !!

5:11 em  
Blogger Snurre said...

Ahaaaa....

=)

10:45 em  

Skicka en kommentar

<< Home