tisdag, oktober 25, 2005

Dagens I-landsproblem

Har glömt mobiltelefonen på jobbet. Har därmed ingen väckarklocka. Blir tvungen att ställa min "Miss Kitty" väckare från Teknikmagasinet. Den som skriker "wake up, good morning" i ungefär 100 decibel. Om jag inte bloggar mer efter idag så beror det på att jag dog i hjärtslag.

Dessutom har säkert minst tre heta singelpuddingar sms:at mig. Bergis. Åååå va kul det ska bli att läsa alla heta sms imorgon då jag kommer till jobbet (...)

P.S Miss Kitty klockan är den enda bad taste prylen i min inredning (som jag ser det själv, hehe). Jag shoppar inte på Teknikmagasinet, den är en present. I like it a lot.

6 Comments:

Blogger Silverfisken said...

Skumt, jag hade exakt samma problem igår. Har heller ingen klocka förutom mobilen. Jag använder den tom som äggklocka. Till slut fick jag rota fram en gammal mobil och sätta alarmet på den. Surt sa röven.

7:40 fm  
Blogger trulsa said...

Jag vill bara säga något som inte är anknutet till dagens inlägg. Jag diggar verkligen din blogg. Stenhårt.

Nu är det sagt.
:)

8:29 fm  
Anonymous Kattz said...

Ja jisses den är verkligen hemsk..Ett under att vi lever än idag med tanke på hur många ggr mina kära små klåfingriga barn hade lyckats ställa in väckning när vi var där *asg*.

10:12 fm  
Blogger Stora Morran said...

Mmm wait a minute. Vem är Miss Kitty det är inte så att du menar Hello Kitty. Morran är nämligen är stor fan av just Hello Kitty och om det nu var så att du kallar henne vid fel namn så känner jag mig ombedd att kolla upp detta...

Kitty är en vacker japansk katt...

11:45 fm  
Blogger Sniff said...

Trulsa - va kul! *jätteglad Sniff* Kommer över och kollar in din!

Morran - *asg* du har rätt! Jag är totalt LOST och bakom flötet. Hello Kitty heter den förstås (fast för mig är det mest en söt katt...som är en väckarklocka oxå)

7:33 em  
Blogger Snurre said...

Min mobil = väckarklocka.
Den ringer ALDRIG förrutom då jag ska gå upp på morgonen=/

Har för första gången i mitt liv skaffat mig ett kontantkort då jag insåg att jag inte kommer att använda mobilen till annat än till en väckarklocka. Patetiskt - javisst!

12:06 fm  

Skicka en kommentar

<< Home