söndag, oktober 30, 2005

Date med vacker man

Hade ju bokat date idag med Spray-killen. Bakis som en hund ville jag inget hellre än att ligga i soffan och gny...Skulle jag ha haft telefonen hade jag bokat av, men eftersom den ligger på jobbet var det bara att bita ihop. Har ingen klocka heller och övervägde nästan att ta min kattväckare i handväskan. Man vill ju varken komma jättetidigt eller jättesent till en date och utan klocka är det svårt att tajma.

Träffade honom i entrén till Nobelmuseet. Han var fin, vacker. Jag var matt, grönskiftande. Han gav sig in på att förklara Eisteins tre berömda teorier för mig och jag stod med bakismos i huvudet och försökte förstå. Det var komplett omöjligt att greppa, men han var rätt söt då han ivrigt förklarade.

Efter utställningen tog vi en promenad genom stan. Det var nice. Skulle nog kunna tänka mig att gå på fler dates med honom. Vi får se.

7 Comments:

Blogger Kattiz said...

Nämen en dejt det var ju himla kul!! Synd bara att hjärna gick på slow. Får väl hoppas att det blir flere dejter och då kan du ju försöka vara liiiite mer normal! ;)

7:24 em  
Blogger Sniff said...

Mjoo...försöka kan jag alltid - men vi vet ju båda att jag inte är så speciellt normal...så det är ju lika bra att man visar vem man är, haha

7:43 em  
Blogger MaZa said...

Hey yeah! Dejt on! Vackra män kan man aldrig få för mkt av. Berättade du för honom att du tänkte ta kattväckaren med dig? :) Så jävla roligt.

10:03 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Jag skulle vilja sett hans min om du hade fiskat upp en rosa kattklocka ... det hade gett HONOM blogguppslag :-))

8:03 fm  
Anonymous korova said...

Mer rosa kattklockor åt folket.

9:28 fm  
Blogger nb said...

Imponerad av både nykter & bakis date, fniss.

1:25 em  
Blogger Stora Morran said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

2:06 em  

Skicka en kommentar

<< Home