söndag, oktober 02, 2005

Dejtrapport

Han liknade sig från bilderna fast ändå inte. Kände igen honom i samma sekund som jag kom ut från centralen. Han stod med ryggen vänd mot mig. Med första kramen försvann ungefär hälften av nervositeten och resten försvann i jämn takt under kvällen.

Vi pratade, lyssnade på musik, drack vin. Käkade hämtmat och kollade på film. Det var som att prata på msn, fast med fler dimensioner, fler sinnen. När vinglasen var urdruckna och filmen var slut lag han sig med huvudet i min famn. Min tjockiskatt hoppade också upp i soffan och slog sig till ro bredvid honom. Jag satt och strök honom över håret och han somnade. Satt där med hans huvud i min famn, småberusad av vinet. Tänkte att det hade varit skönt om livet alltid var så fridfullt.

Idag promenerade vi i det ljuvliga vädret. Pratade inte så mycket och det behövdes inte heller. Det var mysigt att bara vara. Med honom. Just då.

Så det var en lyckad dejt. Tiden gick förskräckligt snabbt, hann inte riktigt med. Är helgen slut nu?! Next stop: måndagens ultrarapid. Entusiasm över detta på en skala: mycket svag etta.

6 Comments:

Blogger Yrvaken said...

Det där lät ju inte alls otrevligt!
Fortsättning följer hoppas vi?

7:56 em  
Anonymous vbm said...

nice!!

8:23 em  
Blogger Sniff said...

yrvaken: You'll be the first to know isf

vbm: very

8:45 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Låter helt OK! Har katten dessutom godkänt honom så är det väl grönt?

8:02 fm  
Anonymous Tonårsmorsa said...

Låter som en trevlig fortsättning kan följa! Kram & Lycka till!

3:44 em  
Anonymous korova said...

Pretty "avancerad" första date med någon man aldrig träffat...

9:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home