söndag, oktober 16, 2005

I've created a monster

Igår sms:ade "biltvättarmannen" och undrade om vi skulle ses ute. Jag såg hans meddelande först då jag var på väg hem. Svarade att "Det hade varit trevligt men jag är på väg hem med sista tunnelbanan, för jag har inte råd att ta taxi"

Hans svar: Vill du ha sällskap?

Han bor söderut. Jag bor norrut. Hjälp! Jag har satt igång någonsorts process. Helt i misstag har jag förvandlat en vanlig artig, trevlig man till en målsökande missil.

8 Comments:

Anonymous Jessica said...

vissa förstår inte subtila nej tack. kräver en kommunikation som inte kan missförstås. Om du inte vill ha honom som målsökande missil förstås. Litet intresse från suktande män kan ju vara ja, lite småtrevligt, till en viss gräns åtminstone. Det här verkar ju litet gåpåigt och man kan antingen hoppa på tåget eller stiga av med risken att plötsligt rusar tåget fram fort som satan. Vet inte om jag skulle vara den som skulle stå längst fram i tåget och skrika bromsa för i helvete, jag vill hoppa av, men så har jag bara haft ytliga dates under rätt lång tid och jag är inte direkt känd för att hålla för näsan och hoppa, ie. jag gillar långsamt framväxande intressen. Kalla mig feg men efter att ha överlevt en urjävlig separation tillåter jag mig själv en del underligheter på killplanet...

4:33 em  
Blogger Sniff said...

Tack för en lång analys Jessie. Uppskattar din input.

Han är en snäll, bra grabb (med en imponerande fysik, över 2 meter lång *S*)...Men mitt hjärta är lite halvupptaget på annat håll, så det blir nog inget åka av.

Uppmärksamheten är mer förvånande än störande. Typ. Det är ju inte som att han helt plötsligt gått och blivit kär i mig heller, han vill ju bara ligga.

5:18 em  
Anonymous Jessica said...

Jag kan ta honom åt dig ;). Fast attans, bor inte i Stockholm.

6:25 em  
Blogger Snurre said...

Halvupptaget?
Fan, har du ragg på G Sniff?

9:03 em  
Blogger deep|ed said...

Eller så är han en gentleman och åker helt enkelt tunnelbana och följer dig till porten och åker sen hem.

10:19 em  
Blogger Sniff said...

Säkert deepIed. Och Sagan om ringen är en dokumentärfilm. Tomten finns.

Men...hittar du någon sådan karl - skicka honom till mig. Se till att han bär kevlarväst bara, för jag bor i ett slummigt område ;-)

10:31 em  
Anonymous Other said...

Du är allt en liten Kent slyna...

12:30 fm  
Anonymous korova said...

Lite konstigt är det väl att killen inte gett upp nu?

1:11 em  

Skicka en kommentar

<< Home