onsdag, oktober 19, 2005

Jag fick ett brev

...ett riktigt brev med frimärken...

"Grattis! Du fyller 30 i år och det vill vi uppmärksamma på ett lite annorlunda sätt....Du får prova 3 nummer av Hennes för bara 10:- per tidning"

Överväger starkt att returnera brevet. Adressaten okänd. Eller snarare; adressaten känns inte vid det Ni i Edert brev hävdar (Så ni kan ta er tidning och pula upp den där solen inte skiner)

9 Comments:

Blogger thoia said...

Du, det var iallafall ett bättre erbjudande än det jag fick när jag fyllde 25. Då damp det ner ett fördelaktigt erbjudande på porrtidningsprenumeration. Jag kände mig redan ensam, gammal och desperat men that's when the shit hit the fan.

10:17 em  
Blogger Arla said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

2:19 fm  
Blogger Arla said...

Humma, ja... Grattis eller vad säger man? Själv fick jag ett erbjudande om att gratis uppmärksamma min egen 20-årsdag i lokaltidningen. Ja, tack! Hemskt gärna. Och för att ytterligare poängtera min patetisak ensamhet tänkte jag baka tårta, blåsa upp ballonger och leka sätt-knorr-på-grisen. Ensam.

2:20 fm  
Blogger The Pale Green Woman said...

Jamen det var inte så illa ändå. En kamrat till mig fyllde 45 här nyligen, hon fick erbjudande om prenumeration på Hemmets Journal. Mig veterligt är det bara tanter i 75-årsåldern som virkar som läser den tidningen. Min kompis var INTE road, men vi andra skrattade desto mer ;-)

7:48 fm  
Anonymous korova said...

Vad hände med de där ät-två-betala-för-en-erbjudandena man brukade få från Patricia? Inte för att jag någonsin gick dit, men iaf...

9:41 fm  
Blogger kit lizette said...

LOL shit vad de forsoker! jag fick en massa brev o brochurer med RULLSTOLAR och sadanda dar el bilar for pensionarer skickade till mig ett tag. Mitt IRL namn ar nog fran ett par generationer innan var har i England.

Har ni nagra fragor om hjul dm, hastighet o framkomlighet for rullatorer och elbilar ar det bara att hora av er.

Kitlizette

11:53 fm  
Anonymous vbm said...

Dessa brev från Patricia förekommer fortfarande. En vän till mig tänkte gå dit ENSAM och äta sin gratismåltid. Dock pallade inte jag med den misären utan hängde på tillsammans med ett par grabbar. Nån måtta på eländet måste det ju ändå finnas.

12:45 em  
Blogger Snurre said...

Se! Nu ska det "upp där" igen...
Det var då ett jäkla pulande!

=)

3:45 em  
Anonymous Kattz..jupp fortf. lillasyster said...

Snurre:

Jag ser nog hellre att hon ska ha upp en och annan sak där solen inte lyser än att hon är ledsen =)). När man kommer så långt att man ber folk trycka upp en och annan då har man gaskat upp sig rejält *flinar brett*

6:09 em  

Skicka en kommentar

<< Home