tisdag, oktober 04, 2005

Kanelknulle

Varför har inte jag blivit bjuden på några kanelbullar idag, vavava?

Pratade med flera kunder idag som nämnde att de precis käkat bullar. Gud va mysigt! Men inte vi inte. Iiiiiinte på kukföretaget.

Fast faktiskt. Tro det eller ej - fram tills i fredags fick man hämta en bit av en skuren vetelängd i köket. Varje fredag klockan tre, fredagsfika. Men eftersom det inte finns någon fikakultur på firman, så gick vi ut för att hämta bullbiten i köket, sedan återvände vi snabbt tillbaka till spiltan.

Som miljöskadade små lämlar återvände vi till skrivborden. Blinda Pavlovshundar, kallade av telefonerna. Knapra bulle i the cubicle framför datorn. Kanske fixa någon offert under tiden, eller ringa nåt samtal mellan tuggorna.

Förra fredagen drogs detta lilla nöje (?) in. För dyrt. "Välkommen till köket på sista fredagsfikat". What?? Nu får vi alltså inte ens en liten jävla bulljävel på fredageftermiddagen.

Snälla företagsledning, ta ert snack om opex och svep upp det i kanelen. Vad tror ni att dylikt gör för arbetsmoralen? Satgubbar. Inte ens en jävla torr fredagsbulle. Brinn!

4 Comments:

Blogger Christian said...

Jag bjöd avdelningen på finfina bullar, dock ej hembakta. Vi satt och skrattade och flamsade i en halvtimma runt fikabordet. Och de trevliga människorna från avdelningen bredvid kom in.

Hoho så trevligt.

10:05 em  
Blogger Sniff said...

Christian - du utnämnes härmed till "Veckans medarbetare"

"For he's a jolly good fellow, for he's a jolly..."

10:21 em  
Anonymous Jag på Åsen said...

"... svep upp det i kanelen." Helt lysande! Tack för ett gott skratt!

11:00 em  
Anonymous Auburn said...

får man fråga vad du jobbar med?

8:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home