tisdag, oktober 18, 2005

Nothing but a heartache...

Det är svårt att komma mig inpå livet, jag håller de flesta på replängds avstånd. Jag är som en tröja, du ser loggan på utsidan, men bara mina närmaste får se luddet på insidan.

Träffade en kille för ett tag sedan. Gillade honom. Vi pratade om stort och smått. Jag vände ut och in på mig själv på ett sätt som jag sällan eller aldrig gör, i alla fall inte i första taget. Varför? Jag vet inte. För att det kändes som om vi kunde prata om allt, som om han och jag hade något speciellt på det sättet.

Igår meddelade han att han träffat en tjej på krogen. Han vill utforska vad det kan tänkas bli till. De hade sms:at lite och hon hade väckt ett intresse hos honom. Rakryggat av honom att säga som det är. More power to him.

Fast skiten känns extra tuff för krogen är krogen. Det är yta. Jag känner mig på något skruvat sätt själsligt ratad av yta. Han gillade inte luddet på insidan av tröjan. Aj.

Så...the best of luck to him och ett kloster till Sniff - sedan är saken biff! (Det rimmade nästan, eller hur? Sniff-den-lidande-poeten)

12 Comments:

Blogger nickel said...

usch, tummen ner för killen som föredrar krogyta framför sniffludd.
Ingen tröst, jag vet, men han verkar inte värd ditt ludd :)

9:33 em  
Anonymous Jessica said...

jag är också sån. inte så konstigt när man har stött på allt mellan himmel och jord i jakt på Honom. Till slut blir man försiktigt för hur mycket jävelskap orkar man på en skala?

9:36 em  
Anonymous Anonym said...

Hey, I was searching blogs, and came onto yours, and I like it.
If you got time , go visit my site, it´s about Visa cards. It pretty much covers offers on Visa cards and other similar credit and debit cards available.


Thomas

9:40 em  
Blogger Babelovic said...

Det är därför jag aldrig mer kommer våga visa min insida för någon.

12:37 fm  
Blogger Snurre said...

Gillar inte när du är ledsen...

=/

Upp och hoppa!

=)

1:21 fm  
Blogger Snurre said...

Hmm... förresten.
Måste bara tillägga att jag är grymt impad av att du tar det så intelligent som du gör. Jag menar, många andra hade börjat beskylla killen för både det ena å det andra, men precis som du skriver, så är han ju jääligt rakryggad och ärlig framför allt. All heder åt sådana människor som orkar och vågar stå för vad de känner och inte smusslar och grisar omkring med det! Och all heder åt dig som ger honom credit för det, även när det känns som jävligast. Du är stark Sniff. Starksomfan! Too bad bara att han inte var intresserad av att se insidan oxå av din luddiga tröja =/

Kanske nästa gång?

Kram

1:28 fm  
Anonymous Asta said...

Det behöver inte alls vara så att du sagt för mycket etc. Och att han inte gillar dig. Ibland bara klickar det inte även om man gillar någon. Jag tycker att man ofta har en förmåga att läsa in alltför mycket i saker och ting som händer.

Ofta är det inte komplicerat det som händer och sker. Inte förrän man börjar vända och vrida på det i huvudet.

I förlängningen vinner man på att släppa in folk, även om man får en smäll emellanåt. Jag vet för det tog väldigt lång tid för mig att släppa in folk.

8:24 fm  
Anonymous Linda said...

Tufft att höra. Måste ändå hålla med om att hur hårt det än är så är det starkt gjort av honom att vara ärlig. Jag hejjar på dig och hoppas prinsen som dyrkar sniffludd dyker upp snart!!

10:26 fm  
Blogger Stora Morran said...

Well skit i honom. Han gillade inte ditt ludd då får han inget mer av det. Luddet kommer att uppskattas av någon längre fram. Lika bra att få reda på det nu innan du hann slösa bort mer ludd på honom.

1:17 em  
Blogger kit lizette said...

Instammer! Inget sloseri pa ludd har inte, forstar de inte att uppskatta kvalitet sa ar det inte varda det basta. De far 2nd best. ha. sa kan de sitta dar och inse att 2a hands kvalle blir noppigt och gar sonder i sommarna och far hal pa knana och armbagarna och slutar som en sur trasa man putsar skorna med. Eller nagot.

kram Kit-king of metaphors

4:00 em  
Anonymous Nikki said...

Är du säker på att han verkligen uppmärksammade ditt ludd när du visade honom tröjan? Om han gjorde det, så vet han inte vad kvalitet är och då kan han fortsätta att handla sina tröjor på lågprisbutiker!
Själv skulle jag passa på att köpa snifftröjor i alla tillgängliga färger...
Han kommer säkert att frysa i vinter utan sin snifftröja!

5:29 em  
Blogger Sniff said...

Tack ska ni ha my darlings! Att komma hem läsa era kommentarer var som att få en rejäl spruta med smärtstillande. Kram på er allihop & thanks for the hit :-)

9:09 em  

Skicka en kommentar

<< Home