lördag, oktober 01, 2005

Panikstädat

Dagen D, as in date with Mr Internet. Jag har panikstädat nu....för varför göra något, någonsin, i god tid? Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow, you're only a day away. Mañana-Sniff setting the tone.

Panikstäda = dammsuga snabbt och swoosha över golven med en mopp. Klart! (Jaja. Lite katthår har ingen dött av) Borde städa ur kylskåpet men jag orkar inte. Inne i kylen pågår olika stadier av följande process:

1) Ätbart
2) Detdär är lite gammalt, antagligen inte så fräscht - men jag sparar det lite till för det kan nog gå, om hungern är stor
3) Defintivt för gammalt, borde slänga
4) Fan va eländigt...vad är dendär ihopskrumpnade tingesten för nåt? Varför slängde jag inte?
5) Oj, jag visste inte att mögel kunde se ut sådär..typ alldeles prickigt. Fluffigt.
6) Bleeeh! jag tänker inte, inte röra i detdär äckliga. I choose to ignore.
7) Oj, vad är det som studsar omkring där längst bak?
8) Gaaah! Kan man ringa anticimex för att få ut skiten??
9) New life form, welcome to earth. No, you can't "phone home" för jag har bara mobil. Fett dyrt att ringa utomjordssamtal, len. (Jaja. Det är inget att lipa över)

5 Comments:

Blogger Snurre said...

*Fniss*
Känner igen kylskåpsprylen men nu förtiden är det mest helt tomt. (http://snurres-sida.blogspot.com/2005/09/mitt-kylskp.html)

Idag är det fyllt med bira, vilket ju är bra förståss. Väntar på att Jason ska ringa =)

Lycka till med daten!

//S

4:34 em  
Anonymous Zoey said...

Åh, date, så kul/hemskt/spännande. Hoppas ni får kul.

Ang. kylen; ha bara groggvirke i den, blir aldrig gammalt (av flera anledningar)! Och skulle det råka bli dåligt är det bara att blanda starkare :)

9:17 em  
Anonymous Kaptenen said...

Jag har kommit på att bara köpa saker som flyter i vätska. Det blir aldrig dåligt och om det blir det så är det instängt i en glasburk. Sen är det så att så länge man inte flyttar på det så brukar det inte börja lukta. Mjölk skall flyttas först när det har blivit ost. Sen kan du alltid presentera varelsen som din son/dotter/systerdotter/brorson/hund/katt för internetragg brukar inte vara så smarta.

11:05 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Hm ingen dejtrapport här, jag antar att det är ... bra?

12:05 em  
Anonymous evilhoney said...

haha, jag hade en liknande rensning idag av samma anledning (även om min dejt inte är från internet), hittade nåt som luktade riktigt illa o plaskade i en påse längst ner i fruktlådan... insåg efter ett tag att det var ju melonen jag köpte för några veckor sen på bakfyllan. Jag får alltid för mig att köpa juice och frukt då, fast jag itne tycker om det egentligen.

4:04 em  

Skicka en kommentar

<< Home