måndag, oktober 10, 2005

Puppet on a string

Har försökt puffa på honom med nosen lite diskret. "Hallå, här är jag"....har gnytt lite och försökt se ut som en söt hundvalp. Det är inte ett lätt att fixa virtuellt but hey, believe me, I have tried.

Tyvärr verkar Mr Internet numera rätt ointresserad. Destomer jag viftar på svansen desto mer skriker han "gå och lägg dig i korgen". Eller nej...han skriker inte. Han bara ignorerar mig.

Åhh. Finns inget värre. Att bli ratad kan jag ta - men att först få all ljuvlig uppmärksamhet och sedan inte ens få ett litet kli bakom örat, det gör ont. Stampa hellre på min lilla tass så går jag hem och slickar såren sedan.

Jo, lite melodramatisk är jag nu. Men jag saknar att prata med honom. Sådär på riktigt. Sådär som innan.

8 Comments:

Blogger vandrarvild said...

been there, done that, men det finns måååååååååånga fiskar i de där vattnena där smelly boys håller till.

9:59 em  
Anonymous J said...

*tröstklia bakom örat*

10:25 em  
Anonymous Catarina said...

Åhh, vad jag hatar "jag ignorerar dig tills du försvinner"-killarna!
De som först fjäskar och gullar för att sen plötsligt tröttna eller tappar intresset utan att ha stake nog att våga säga det.
Hellre en snabbt utdelad dödsstöt än en utdragen plåga. Hur svårt kan det vara att fatta?

11:21 em  
Blogger vandrarvild said...

jag har ju skrivit en massa blogg om en sån kille. Varför kan de itne bara säga Nej, jag vill inte träffa dig mer! så kan man släppa taget och gå vidare.
jävla omogna fjantar. Jag ska alltid vara singel. Hellre bitter än bedragen.

1:40 fm  
Anonymous e said...

Måste man verkligen behöva höra det för att gå vidare? Jag tror att de sex and the city nissarna var nåt stort på spåren när de kläckte det där "he's just not that in to you".
Men vad vet jag.

1:00 em  
Blogger Sniff said...

Nej e, eftersom jag inte är född igår fattar jag en vink också. Det var liksom det mitt inlägg handlade om. Men det gick visst dig förbi??

Faktum är att jag ibland ser vinkar där de inte finns, och det är inte heller bra. Att alltid tro det värsta.

Slutligen e, så tycker jag du ska suga lite på ordspråket "tala är silver och tiga är guld".

6:48 em  
Anonymous Jessica said...

Du verkar rätt less, Sniff... Har du dragit in stora delar av trädgårdslandet i lilla ettan och imitera grönsak ;)?

F ö håller jag med dig. Så länge som killar kräver att tjejer ska vara supertydliga (vaddå, tror du jag är typ liksom ja, vad heter det, telepatisk liksom? sa min fd sambo när jag upplyste om att jag ville att han skulle flytta p g a otrohet. Han trodde ju liksom bara att vi hade ett öppet förhållande... yeah right). Och hela det där kanske intresserad inte intresserad nåväl lite småintresserad driver en ju till vansinne... skulle en tjej göra nåt sånt så blir det ett himla liv på killen men killar gör det återkommande. säg nåt för fan, det är inte så jävla svårt att säga tack men nej tack. Så slipper man stå där och känna sig som om man kom med grisbilen imorse...
Hoppas det känns bättre snart Sniff!!

7:42 em  
Blogger Sniff said...

Jessica du sätter huvudet på spiken - grönsakslandet är enormt stort och in da house *S* Plus att jag definitivt kom med grisbilen i morse, haha. Tack för dina vänliga ord.

Vandrarvild - amen. Kunde inte ha sagt det bättre själv :-)

8:15 em  

Skicka en kommentar

<< Home