måndag, oktober 10, 2005

Shut up and suck

Jag är extremt stressad på jobbet. Har fått värsta galna ryckningarna i ena ögat och "it's not a tumour"! Det är stress. Jävla crazy grej faktiskt, för jag har alltid kunnat ta på mig hur mycket som helst utan att bångna. Jaja. Vi kör väl tills det tar stopp.

Idag fick vi en rapport av chefen. En piska. En påminnelse om hur dåligt vi levererar. Finns inga morötter (förutom ångestmoroten jag imiterar på lördageftermiddagarna kanske). Jag blev så onådigt irriterad över att han vågar piska oss hårdare då vi löddrar svett mer än slutgalopperade Ardennerhästar. Som ett spontant, muntligt svar skrek jag:

- Tror du vi vill ha din jävla rapport, du kan ta och trycka upp den någonstans!!!

Ett av mina favorituttryck som ni kanske märkt förresten. Allt störande ska upp i analen på ett eller annat sätt. Nåja, jag vänder mig om och där sitter ju faktiskt min chef på sin plats. Ajdå.

På eftermiddagen fick vi samma rapport med lite annan design. En diskret vink från Mr Manager skulle jag tro. "Shut up and suck".

7 Comments:

Anonymous Jessica said...

Glöm inte att de tog bort bullen på fredagar ;).
Jag sa till min chef en gång, och ja, jag jobbar fortfarande där och nej, han är inte urjävlig, snarare verkade som om han fick upp ögonen för att anställda också förtjänar some god damn respect!!!
Han gnällde, jag sa (kunde knappt tro det efteråt), att ja, ja vad ska du göra åt det annat än att binda mig vid datorn som en modern galärslav? Sparka mig? Varsågod, du skulle göra mig en tjänst...
Sen gick jag. Fick åtminstone sista ordet. Kändes jävligt bra.
En annan bra filmreplik. Kyra Sedgwick i Something to talk about.
"Are you addressing me? Well, lick it, stamp it and mail it to someone who gives a damn!"
Jävligt bra att ha på lur.

8:41 em  
Anonymous bitter said...

Äsch, det här visar ju återigen att det är bra om kvínnor i könsmogen ålder får bli gravida och slippa att tänka på arbeten och liknande.

Hem och föd.

1:25 em  
Blogger Sniff said...

Kom hit och betäck mig då, bitter! Eller missade du ordet "Singel!" i namnet på min blogg? ...Kanske det är ett litet Jesusbarn jag ska få?? Fattar inte.

6:53 em  
Anonymous Jessica said...

Jungfrufödsel?

7:10 em  
Anonymous Jessica said...

PS:
På anställningsintervjuer har jag alltsom oftast fått indiskreta frågor om eventuella barnplaner... jävligt irriterande så såtillvida jungfrufödsel inte är aktuellt så behöver jag också betäckas...

7:12 em  
Blogger Snurre said...

Ameh Vaff! Om "Bitter" är 122 millar-mannen så kom å betäck mig oxå för böveln. Man är väl soli-jävla-darisk elle'???

8:51 em  
Blogger Eline said...

Haha.
Allt irriterande förtjänar att petas upp i analen. Lätt.

10:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home