söndag, oktober 09, 2005

Söndag morgon

Jag har spenderat morgonen i sängen. Jag har legat som Pippi Långstrump, med fötterna i huvudänden av sängen och läst en bok, intagandes en frukost bestående av Salta Pinnar och Cola.

Salta Pinnar är inte så gott men hälsosammare än chips. Därför köper jag det ibland då snacks ska införskaffas. Detta paket fanns kvar från förra helgen och det var ju som att vinna på Triss då jag hittade det i skåpet i morse. Cola - jag dricker inte det egentligen. Den hade jag köpt för att jag känner en som gillar Cola som kanske skulle hälsa på...45 jävla kalorier per deciliter från något som inte ens är speciellt gott. Går jag upp i vikt efter dethär så är det fan inte mitt fel och hör sedan.

Min katt låg och sov på min andra huvudkudden medan jag läste. Fast jag hade behövt båda kuddarna för att få en bekväm läsställning så hade jag inte hjärta att stjälpa bort henne. Hon är ingen snygg kille att ge en morgonpuss - men hon har kanske rätt att claima en kudde i snygga killars frånvaro? Kanske. Hennes andedräkt är bara lagom go. "Smelly cat, smelly cat what are they feeding you"?? (Frolic?)