fredag, oktober 14, 2005

Soffhörnet

Det är på grund av er som jag sitter här i singelettan med datorn i famn nu. Inte i myssoffan hos "biltvättarkillen". Eftersom majoriteten av er var övertygade om att han var ute efter att fjässa så vågade jag inte tacka ja. Det hade kunnat bli så...så sjukt udda och pinsamt.

Har inte ens svarat på sms:et där han bjöd in mig ännu. För det har jag jävligt dåligt samvete, måste nog svara pronto.

Men jag kommer ju ändå att grillas i helveteselden för sms-dissare, medan Vodafones telefonister bräker "jaa, jaa, ja-a" i mitt öra och Small Bill sparkar mig i tinningen.

3 Comments:

Blogger jonas said...

Förlåt för att jag inte sagt det tidigare. Det är stor komik i dina berättelser.

10:31 em  
Anonymous Jessica said...

Vet vet - han kanske återkommer till jul med en inbjudan - klädsel; enbart julpynt *ASG*. De få gånger jag dissat nån rent medvetet har det skett under stor vånda men sen så har jag låtsats som det regnat. Sms? näe, menar du det? Inte fått nåt, du vet sms och email och sånt, liiite opålitligt, måste ha kommit bort helt enkelt *S*. Hoppas kvällen inte var helt bortkastad trots att den spenderas i soffhörnet!

7:28 em  
Anonymous Anonym said...

Toller Blog! Wer sich für boxer hund interessiert, der sollte diese Seite mal besuchen: Hundezuechterliste IHZL. Dort gibt es auch einen informativen Hunde-Blog
Viel Erfolg!

10:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home