torsdag, oktober 13, 2005

Tvångstankar på Shell och annat snett

Kära vänner. På följande sätt slirar min hjärna:

1. Då jag tankar min bil tänker jag panikslaget varje gång...Shit, nog var det väl 95 jag ska ha i min bil? Valde jag 95....eller tryckte jag på fel knapp?

2. Jag glömmer ofta vilket år det är. Och hur jag än funderar så kan jag ändå vara osäker. Ibland försöker jag betala mina räkningar och skriver 2004. "Datumet måste vara i framtiden" säger datorn och jag stirrar mig blind på månad och dag. Vafan jag har ju skrivit rätt ju! (Rrrright)

3. Då jag går på bolaget känner jag mig alltid fruktansvärt skyldig eftersom jag "försöker köpa ut". Detta trots att jag haft åldern att gå på Bolaget helt legitimt i 10 år nu. Kanske därför jag alltid får visa leg, för att jag står där och ser ut som en skyldig, skamsen hund

7 Comments:

Anonymous Kattz said...

*s* hmmm ja vi har ju Alzheimer i släkten så;)...Jag är precis lika blockad ibland. Försöker intala mig att det är för att jag gör en sak tänker på en annan, planerar en tredje samt håller koll på mina små liv här hemma...DÄRFÖR är jag lite glömsk, slö i hjärnan, tappad bakom vagnen, upphängd-->nersläppt.
Får oxå grym panik när jag väl börjar tanka...tog jag rätt, ryms det verkligen bensin för 50€ i tanken.=// Kärringfasoner..I guess

9:13 em  
Anonymous Nikki said...

*skrattar* jag meeeeed!!!! Speciellt det där med systemet. Det känns alltid som om jag tagit på mig mammas högklackade för att försöka se äldre ut. Precis som om jag inte redan vore kärring *ASG*

9:46 em  
Anonymous Anna said...

Jag känner igen mig PRECIS! Jag glömmer inte bara år, jag glömmer dagar och tider också. Men bensinmacken och bolaget stämmer in på pricken på mig med!

10:26 em  
Anonymous Cissi said...

Å förra helgen var första gången jag slapp visa leg på bolaget... Ehhh... jag e typ tretti...

1:03 fm  
Blogger Snurre said...

Preciiiiiiis!!!
Fast en annan önskade att NÅGON kunde fråga om leg nu för tiden. Det skulle man leva på ett tag. Vaddå? Räcker det inte med att ha kepan bakåfram och vara lite "hip hop" sådär???

8:19 fm  
Anonymous Jessica said...

Jag får också , trettio år gammal, visa leg på systemet så jag har det där ögonblicket framför kassan varje gång, ska det gå ska det inte gå skyldig oskyldig... Ser jag så jävla ung åt fräste jag åt kassakärringen senast. Hon skrattade lite fånigt och sa att du får ta det som en komplimang... yea yea yea... Eller som en asirriterande åldernoja att man inte ens med god vilja kan skilja en trettioåring från en nittonåring...

11:26 fm  
Anonymous Anonym said...

hehe, jag har inte bara svårt o hålla koll på vilket år det är... ibland måste jag tänka efter, noga, när nån frågar hur gammal jag är. å jag har inte fyllt tretti än. tror jag.

4:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home