tisdag, oktober 04, 2005

What goes around, comes around?

Fuckface hörde av sig i måndags. Email.

"Ibland kan jag ångra att jag släppte dig ur min famn. Tankarna går liksom runt -"Tänk om det bara var dålig tajming i tid? Att allt hände för fort och att man slog bakut för att man blev chockad.."...Du är svår att släppa för att du du var så j*vla bra för mig helt enkelt"

Killen lider tydligen av höstångest. Saknas: någon att krama, anyone. Till och med ett avdankat gammalt ex kan komma på tal. Thanks but no thanks.

Tänkte en stund på det han skrev. Att jag var så jävla bra för honom. Han var nämligen alldeles för jävla dålig för mig. Har inte mått så risigt sedan tonåren.

Visst är det barnsligt och småaktigt och förkastligt på alla sätt och vis men det kändes extremt skönt att svara lite stöddigt. Att aningen mer utbroderat framföra:

"Du sårade mig, det gjorde ont. Alla känslor försvann. Tänker på dig ibland, undrar hur du har det. Hoppas du har det bra. Men jag saknar dig inte."

Om sanningen ska fram hade han inte varit intressant om han så var den sista mannen på jorden. Men man behöver ju inte vara elak heller.

2 Comments:

Blogger Snurre said...

Bra där! Kort men korrekt.

12:31 fm  
Anonymous korova said...

Var kan man läsa om Fuckface? Jag orkar inte leta...

11:40 fm  

Skicka en kommentar

<< Home