söndag, november 20, 2005

Diss

Jag skulle gå på date med en förmåga från Spray. Han frågade om vi skulle träffas och jag hade svårt att tacka nej. Var väl egentligen aldrig riktigt övertygad om att en date var en bra idé.

Det som fick mig att hoppa på bromsen så det bara skrek var när han bytte profilbild i veckan. Grabben böt från en helt vanlig ansiktsbild, till en bild på sig själv i bar överkropp.

Alla måste vi känna våra begränsningar. Jag sätter sällan min fot på ett gym - alltså solar jag i vassen och kör med partiell exponering. Du sitter vid datorn och ser scary ut naken - du behåller skjortan på. För mig är det enkel matematik.

Och jag menar seriöst. Bar överkropp? Det funkar ju inte alls, oberoende av om man är broiler eller fågelunge. Hurvel.

6 Comments:

Blogger fröken s said...

kan bara hålla med. förstår inte heller varför killar envisas med att ha så grymma bilder av sig själv att man blir besviken när man väl ses? det har hänt mig två gånger nu, och en av dem erkände till och med att hans bild var för bra. det borde ju aldrig gå hem.

6:46 em  
Anonymous Desperata Bruttan said...

Hmm.. har under senaste halvåret varit på flera dating-sidor och ja, när en karl visar sig i bar överkropp så blir det bara urk. fattar inte varför de tror att vi ska tycka det är snyggt? Så antingen poserar de med bar överkropp eller ihop med en massa brännvinsflaskor. Det är bara att välja. Det är de som är lämnade åt oss... suck

7:41 em  
Blogger oscar said...

Hade jag inte varit upptagen hade jag lagt in en bild på mig med min mage i all sin prakt. Ser ut som jag har svalt en jordglob när jag intar position med dålig hållning.

Vilken glad överraskning det skulle bli att se mig rak i ryggen.

Kanske är bättre att visa en sämre sida först?

9:39 em  
Anonymous korova said...

Haha, efter elektriker, FN-soldater och skogshuggarkomplex var jag övertygad att bar-överkropp-killen var din typ. Inga fördommar i övrigt.

12:41 fm  
Anonymous Kaptenen said...

Erkänn nu att du gillar det lite:D Bröst och bringa som en frukostflinga.

6:45 fm  
Blogger Snurre said...

Uj uj uj uj...
Tyder på en alldeles för stor dos T.Ö.N.T. för att det ska vara ok, om man lägger ut sin bringa till allmänn beskådan så där. Bra diss där Sniff!

2:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home