torsdag, november 03, 2005

Oh, hon vill hem - hem till Sniffland igen

Imorgon åker jag hem. Har inte varit hemma och hälsat på sedan i juni. Jag älskar Stockholm men jag hatar att det ligger så långt hemifrån.

Under förutsättning att jag inte hittar mitt livs inföding och helt plötsligt besluter mig för att stanna kvar hemma - baka bullar, klappa den gravida magen och hänga tvätt i den friska rena luften, så återkommer jag efter helgen. Lika jävla singel, likgiltig och negativ som alltid.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nää...inte träffa inföding. Inte komma tillbaka osingel, olikgiltig och onegativ. Komma tillbaka och låta din helsköna blogg förgylla dina fans vardag en lååång tid framöver. Om jag får bestämma...vilket jag inte får...men ändå.

2:11 fm  
Anonymous korova said...

Varför definiera sig själv som singel? Är förhållande något slags defaultläge?

10:45 fm  
Anonymous mary said...

Ha en trevlig helg i friska luften. Välkommen sen tillbaka till betongen... Ah ljuvliga stad. Trafik utanför fönstret o piss i trappuppgången. Caffe Latte o Sushi o massa människor som inte valt den enkla vägen...

9:36 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Du har väl inte fastnat i nån tråkig inföding nu hörrö?!

8:02 fm  
Blogger Sniff said...

anonymous - det ser ut som om du får bestämma!

Korova - Njä. Inte vet jag väl om
förhållande är default. Men nu ÄR jag ju faktiskt singel och skriver om det...därav bloggnamnet. Förhoppningsvis får jag någon gång orsak att ändra namnet till *Stadgad! Eller "du är negativ och likgiltig* ;-)

Mary - tack :-)

PGW - not to worry...

7:16 em  
Anonymous korova said...

Haha, jag glömde visst bort ditt bloggförnamn, jag tänker alltid på dig som bara "likgiltig och negativ" ; ). Nä, men allvarligt jag tänker aldrig på mig själv som "singel", även om jag de facto är det.

10:28 fm  

Skicka en kommentar

<< Home