måndag, november 14, 2005

Shaggylicious

I lördags träffade jag en kille som har dykt upp i mina tankar flera gånger idag. En släkting till en av killarna i gänget.

Totalt otippat att jag skulle känna mig attraherad av honom, för han var jättekort. Jag har nog aldrig förut kännt mig attraherad av någon jag varit tvungen att titta ner på...ever. Yours truly har ju nämligen, som kännt, någonsorts skogshuggarkomplex. Sniff loves the stor-and-bred-and-luktar-starkt kinda guy. Men denhär grabben var så jäkla kaxig att han på något sätt kompenserade en höjd av tre äpplen med sin attityd.

Han påstod att han skulle äta frukost med mig på söndag. Jag sa nej. Fick en kyss då vi skiljdes och när jag tänker på den så kittlar det dödsskönt i kistan.

I söndags flög han hem till sin jävla lapphåla 100 mil bort. Jag ska fan bli ren. Eller tomte. (Eller så ska jag bara sluta inbilla mig att jag är mest intresserad av de killar som jag av olika anledningar inte kan få?)

6 Comments:

Anonymous kristina said...

man blir bara deppig av att psykoanalysera sig själv... Har nämligen också insett att attraktionen oftast är störst när chansen är minst. Vilket betyder att JAG är roten till all ondska. Eller i varje fall orsaken till min egen bitterhet. Fan.

11:13 em  
Blogger Babelovic said...

Akta dig för att kära ner dig i nån jäkla norrlänning. Se hur det gick för mig ;)

12:57 fm  
Blogger Curiosa said...

Eller så ska jag bara sluta inbilla mig att jag är mest intresserad av de killar som jag av olika anledningar inte kan få?

Det har jag ocksa funderat pa.

2:33 fm  
Blogger The Pale Green Woman said...

Instämmer med Curiosa! Om ni kommer fram till något på just det temat kan ni väl meddela mig. Tack.

8:25 fm  
Blogger nickel said...

ibland kanske man inte ska analysera så mycket utan bara lite på pirret, ta på dig renkostymen och glyga norrut :)

8:55 fm  
Blogger Snurre said...

Det är nog fan det enda som håller en uppe just nu: att drömma om de man av olika anledningar inte kan få. Ok, Idag skiner solen därute och en snabbpromenix innan Tjårren är på sin plats, men annars är det bara grå grå grå grå grå grå grå zzzzzzzzzzzz...
Efter regn kommer solsken.

Upp med hakan Sniff! Hur illa kan det vara att suckta lite efter Virre =))

11:59 fm  

Skicka en kommentar

<< Home