söndag, december 11, 2005

Frukost

Det var roligt att se Prinsen igen. Vi umgås väldigt avslappnat. Delvis känner jag mig nog så avslappnad på grund av att han läste min blogg...det finns liksom ingenting som kan bli mer pinsamt än att han läste detdär första inlägget jag gjorde. (Nu säger han att han inte läser längre, för "han vill inte veta". Ska man tro på det?)

Vi satt och mumsade mackor och drack kaffe och té (jag kaffe och han té). Tredje ljuset i adventsstaken förlorade oskulden och Winnerbäck fick sjunga i bakgrunden. Larsa funkar fint som soundtrack till en solig, skön söndagmorgon i advent.

Mina katter gjorde sitt bästa för att rasera den harmoniska stämningen. Tjockisen försökte stjäla skinka genom att smyga sig upp på bordet och lillkissen slet nästan låret av honom i ett missriktat ömhetstramp. Prinsen nös och verkade lite snörvlig. Tänk om han är kattalleriker?? Den faktorn fanns inte med i min saga. (Kan ju vara dammallergiker också...hehe)

5 Comments:

Anonymous Strip said...

Klart det är meningen du ska tro på det. Varför skulle han annars häva ur sig något så dumt?
Hmm?

6:35 em  
Anonymous ylva said...

Jag är ioförsig tjej, men jag hade fortsatt å läsa även om jag sa jag inte gjorde det.. *hähä*

Å by the way så e din blogg oemotståndlig så det är klart han läser! ;D

9:07 em  
Anonymous Pim said...

Nej. Du ska absolut INTE tro på det. Jag skulle givetvis säga att jag inte läste, och också tänka att jag inte skulle läsa, men nog faen skulle jag dra dit och läsa till sist ändå. Var så säker.

10:07 em  
Blogger draksessan said...

*ASG* någon råkade hamna på min sida när denne googlade "sniff + prinsen" hehehehe.... kan det vara mr Prince himself?

12:19 em  
Blogger Snurre said...

* Den version som vi gärna vill att du ska tro på - Ameh! Hallå!!! Klart han inte läser. Har han sagt så och är en riktig prins så står han för det.


* Den version som de flesta innerst inne....

Nä. Klart att han inte tvyyyykikar. Han e ju en äkta prins for cryin' out loud!

6:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home