måndag, december 12, 2005

MC Hammer

Kände mig tvungen att meddela HD-killen att vi inte ska ses igen. Bara för att...det kändes så. Och han verkade ju vara väldigt ivrig och sms:ade flera gånger om dagen. Och ringde. Det hade varit dumt att hålla honom hängande.

Nej. Jag vet inte vad det blir av Prinsen och mig. Men att träffa honom gav mig åtminstone ett sunt perspektiv på HD-killen och vad det inte var.

Nu ska jag gå in och kolla vad Mr Motorcycle har svarat (jo, jag skickade ett meddelande på Spray. Det var lite fegt kanske...). Hoppas att han inte blev alltför arg/ledsen.

*olustig känsla i Sniff*

2 Comments:

Blogger Snurre said...

Alla avsked är inte lätta. Tycker ändå att du gjorde helt rätt som klippte nu istället för att låta honom gå omkring och hoppas. Känns det inte hundra så är det bättre att klippa i tid.

MC Hammer???
Y'can't touch this. Duuuuuu Duuu Duuu duu, Du Du, Du Du - Hammer-time!!!

=))

7:44 em  
Anonymous Anonym said...

hittade din blogg för en månad sen ungefär och längtar ständingt efter nyta uppdateringar! DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA! Ang. prinsen & bloggen: aj. men va fan, jag hade nog tyckt det var rätt charmigt. min kille hävde ut sig konstiga grejero m att jag var den enda på var första dejt och nu har vi varit tillsammans i två år. så va fan, good luck! men nätbrynja...?

3:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home