tisdag, december 27, 2005

Ärligt talat

...Jag försöker hålla ångan uppe...Hakuna matata. Men jeeesus christ and his holy mother vad fucking omotiverad jag är till ALLT.

Jag ska jobba imorgon och jag kan inte, vill inte, orkar inte.

Jag har ingen lust att fira nyår heller. Alls. Jag bara skiter i alla raketer och jag skiter i champagnen och allra mest skiter jag i att ha roligt. Överväger sitta hemma och sura istället för att åka till Dalarna och leka "Last Christmas-video" (såg ni några singlar i den kanske?? Nä. Jag tänkte väl det)

Jag skiter i män också. Det gör för ont. Tror jag ska satsa på någon bortamatch nu och då - men att lära känna någon på riktigt? No thanx!! Lär man känna varandra är det nämligen bara en tidsfråga innan han ogillar mig eller vice versa.

To-do list:
Skruva av närmsta eluttag och slicka på sladdarna.
Föna håret i duschen.
Gaffla omkring i brödrosten lite.

11 Comments:

Blogger Miss Z said...

nej men stackars lilla Sniff!!

10:05 em  
Blogger kit lizette said...

kom igen. jag ska pa PAR MIDDAG pa nyår. sug på den. ( i brist på annat. haha.. kul Kit)
allvarligt talat, det sög att prinsen var en prinskorv men... man måste ju se till att ha lite kul ändå. själv du vet? men jag vet, det är inte så lätt när allt man egentligen vill är att vara kär och få kär tillbaka. Men.. det kan man ju inte bestämma över, så.. lika bra att ha en mer.. happy go lucky attityd till det, fast med ögonen VID-öppna för ev. kap och intressanta figurer. Det ska jag ha, det ska bli mitt nyårslöfte. me promise.
Oj vad jag babblar. God afton, ha en bra kväll Ms sniff!

10:14 em  
Anonymous korova said...

Det är fint att du ändå kan vara så rolig samtidigt. I wish...

10:32 em  
Blogger Kattiz said...

Det verkar ju inte bättre än att du har en släng av "2:a dagskrapula". Behöver inte dela med mig av mitt humör märker jag =//...du mår precis lika pizz.
Hur som helst så är väggkontakten ingen bra utväg..lika lite som att sträcka på sig mitt i kraftlednings fältet vid elverket. Tanken har slagit mig en och annan gång.
Nåväl imorgon kommer det att vara en betydligt bättre dag för Sniff!! Öppna svarta lådan som jultomten gav dig ;)
KRAAAAMAR

10:45 em  
Blogger Kapten Napalm said...

Ei auta burana, ei auta disperin.
Tää kankkunen vie multa henkeni.

Du glömde leka på motorvägen och slicka på lyktstolpar.

Nyår är överreklamerat. Fira finskt. Sup själv.

2:18 fm  
Blogger Jasmin said...

åh vännen, då.

Obscena mängder kakor och glass, kanske?

är det någon du vill att jag ska slå?

9:59 fm  
Anonymous Emmi said...

Alltså, så här är det. Jag brukar inte läsa bloggar. Jag brukar i synnerhet inte läsa andras bloggar om de tillhör någon som jag varken känner, har träffat eller på annat sätt hört talas om. Men du Sniff, du verkar så jkla skojig att jag måste bara hänga här minst en gång om dagen. En länk visade en gång vägen hit och sen dess är jag frälst. Du liknar mig och många av mina vänner så himla mycket (sannolikt därför jag tycker om din blogg så mycke =)). Alltså, livet är skit i bland, speciellt kärlekslivet har en förmåga att generera en hel del crap. Men det fixar sig, jag lovar. Innan du vet ordet av sitter du och bloggar under sänghimlen i ditt nya slott bredvid din nya prins och hans lilla katt. Jag bävar dock för den dagen, för kärlek, sann kärlek, har en tendens att få folk att sluta blogga.. Hur som helst, Sniff, ryck upp dig! WE LOVE YOU!!!

11:28 fm  
Blogger jessy said...

jag vet hur det känns. orkar inget, vill inte. fy fan. våra sagor som skulle bli så bra..

12:24 em  
Blogger ajja said...

Mmmm, instämmer hela inlägget...*mutter, svär, förbannar och orkar knappt inte*

4:36 em  
Anonymous ylva said...

Skönt att det inte bara är jag som är ärkebitter.. Men vet du?! Jag gjorde en jättetaskig revenge idag! Jag..eh..vänta.. Det kan jag ju inte skriva här! ;)

9:02 em  
Blogger Cock Dakota said...

Ja skit i män, jag skiter i kvinnor av samma skäl, det tar alldeles för mycket ork att involvera sig i ett förhållande som ändå havererar innan det roligt sig börjar komma. Slipp magont, Go Bortamatch!

9:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home