torsdag, januari 12, 2006

Grow up!

Då jag var hemma över jul sa pappa:
- Du är nog bra som du är, Sniff, men kanske lite barnslig
Moi? Barnslig? Neeeeeee....

Eller jo. Jag är faktiskt det, jättebarnslig är jag. Dags att växa upp kanske...men hur?

Tänkte först på att kanske börja pensionsspara lite. Men det verkar ju oootroligt tråkigt. Och så jävla gammal är jag inte.

Då föddes idén: man kanske skulle dejta nån gammal?

Bland mina kompisar är jag känd som peddo-Sniff. Spanar uteslutande på killar i samma ålder/yngre grabbs. Detta på grund av att jag inbillar mig att jag är 22.

Så i veckan skred jag till verket. Nu ska jag öva på att vara vuxen. Gick helt sonika ut på Spray, började snacka med en sympatisk 35-åring och bestämde dejt på söndag. Även om han ser jättetrevlig ut, så ryggar jag tillbaka varje gång jag kollar på hans foto. För han ser ju så....gammal ut.

Dethär blir nog bra tror jag. Nyttigt. Som broccoli. Gammal broccoli?

14 Comments:

Blogger Kattiz said...

*skrattar ihjäl mig* =))))))))))

Alltså pappa, jaja du är iaf inte en "lat hemsk fru som inte gör nåt" som jag är enligt hnm.

Mycket hade jag kunnat tippa skulle komma ur hans mun men inte att du är _barnslig_.
Själv kan jag väl tillägga i mina meriter "gammal tacka, gillar leka med lambi-lamm"
Du dejten vill jag höra mer om =))

9:13 em  
Blogger kit lizette said...

broccoli? bara han ser ut som broccoli sa ar det val ok. nagonstans alls.

han bor kanske inte heller lukta brollis. Helst.

9:19 em  
Blogger nickel said...

*asg*

känner så igen mig, alla i "lämplig" ålder, dvs några år äldre verkar ju såå gamla, har testat den där teorin i praktiken på några av mina SD dejter. Men broccoli ska ju vara nyttigt...

10:09 em  
Blogger Kapten Napalm said...

Ska du ta hans pension då eller?:D

10:11 em  
Blogger Gammeltackan said...

Vansinnigt roligt. Känner väl igen mig i bilden. Jag tycker knappt att jag ändrats ett dugg sen jag var 22. Inte någonstans...

10:28 em  
Blogger Andreas said...

Han lär ju dö först om du skulle tröttna...

12:52 fm  
Anonymous Mallanbrallan said...

Tycker också 35 åringar verkar hemskt gamla att datea - fast jag är 32. Men män dör ju före oss, och tappar sexuell spänst tidigare (som för gammal broccoli?) så jag tycker att det är helt logiskt att sikta yngre. Men ha så trevligt på söndag - äldre män kanske har en benägenhet att ringa upp en dagen efter ett strul?

7:26 fm  
Blogger åsa said...

Jag har gjort veckans fynd på SD. Han är 33...
Men så har jag förstås alltid gillat broccoli.

9:28 fm  
Anonymous korova said...

Att du över huvud taget orkar...

1:13 em  
Blogger Blancaflor said...

Well, angaende konstiga saker foraldrar sager, min pappa sade en gang "Ja, du sag ju battre ut for 5 ar sedan (jag ar nu 31). Ja, vad skall man saga? Jag vet.

4:25 em  
Anonymous anna said...

Underbart. Ett tips är att inte säga till honom att enda anledningen till att du dejtar honom är att han är så gammal... Men det är ju positivt att du lyckas kombinera vitaminintag och pappas önskemål :-)

6:58 em  
Anonymous Myran said...

Tänkvärt inlägg, men ponera att dejten röner framgång. Vem ska då värma dig när han trillar av pinn tio år före dig? Jag tror inte att det är lättare att ge sig ut på singelmarknaden som 80-åring.
(Finns det förresten 80-åringar på nätdejtingsidorna? Och existerar begreppet pensionärsklubbing? Eller är man helt enkelt utelämnad till att hitta sin sängpartner på en bingokväll? Jag vägrar!) Självklart borde alla kvinnor som tänker i termer av långsiktig hållbarhet dejta yngre män för att synkronisera framtida bortgång.

11:23 fm  
Anonymous Fröken Fröken said...

Oj. Jag är 23 och singel, och spanar hellre på 30-åringar än på 20-åringar. Valpar har jag fått nog av. Och jag skulle nog inte tänka många gånger innan jag gick på dejt med en 35-åring - även om han nu skulle dö före mig...

2:58 em  
Anonymous Anonym said...

Alltsa vax upp...kanner igen mig.. fast agnar mig at nat sa hemskt som pensions sparande.. ibland blir man deprimerad... ar overtygad om att min sambo tror att vi ar femtio bast minst likasa alla mina bekannta,, pratar bebisar etc.. gud sa deprimerande! Vet inte riktigt vad som hande.. ena stunden var vi ute och hade kul och nuarf vi alla helt plotsligt vuxna.. 27 ar gammla?? HJALP!!! Vax inte upp inget fel med att vara omogen!!!

10:59 em  

Skicka en kommentar

<< Home