söndag, januari 08, 2006

Åker tunnelbana med lamm

Som "dansar med vargar" fast mer barnvänligt.

Fick SMS av Lambi igår. Han var ute och minglade. Tyckte vi skulle ses och ta en drink. Klockan blev rätt mycket innan han hade tagit sig till Anchor. Så jag var på väg ner i tunnelbanan (för att åka hem och sova) då han ringde och sa att han närmade sig.

Vi hade ju aldrig setts förut.

Ni har kanske inte tänkt på detta, men det är ingen mysbelysning på tunnelbaneperrongerna direkt. Och jag hade glömt pudret hemma. Kände mig ungefär lika snygg som Lemmy, efter en svettig kväll på hårdrockspuben.

Lambi var liten. Jätteliten faktiskt. Kortare än mig, ganska klen...fast han påpekade att han är större utan kläder?? Dessutom hade han en sådär oförstörd blick som bara unga människor har.

Mina kompisar som jag hade varit ute med ("polarn" och hans vapendragare) uppförde sig bara lagom snyggt. Polarn är väldigt överbeskyddande vad gäller mig. Oberoende av vem jag träffar, så kommer nog den personen inte riktigt att vara tillräckligt bra. Så Lambi fick ett iskallt mottagande.

Vi åkte tunnelbana några stop tillsammans och det var verkligen absurd situation. Då vi kom till mitt stop gav jag honom en kram, vinkade åt hårdbevakningen en vagn bort (polarn + vapendragare) och snubblade hemåt. Kändes som om jag hade öppnat en lucka i adventskalendern.

9 Comments:

Blogger Kapten Napalm said...

Lemmy är snygg som fan.

1:52 em  
Anonymous liselotte said...

Ja förstår inte. Hur känner man sig när man har öppnat en lucka i adventskalendern?

2:25 em  
Blogger Kapten Napalm said...

Besviken?

2:49 em  
Blogger Sniff said...

Njaa..jag menade mer att jag har gått omkring och undrat vad som fanns bakom luckan och när jag öppnat den så kunde jag konstatera "jahapp, så ser tomten ut". Mest ett konstaterande.

3:59 em  
Anonymous Liselotte said...

så lammet är inte mr Sniff med andra ord? Kanske lika bra så att vi har nåt att läsa även i framtiden. hihi. :)

4:38 em  
Anonymous Tant Snusk said...

Var yngligen något att ha utseendemässigt då? Jag är inte så lång själv och skulle behöva en ung hunk att leka med. Skicka vidare han om han ser ut någonting som Tom Cruise! ;-)

8:32 em  
Blogger Niklas said...

Det enda jag kan tänka på är "När lammen tystnar". Ett förvånat/skräckslaget "bäääää?!?!" och ögonblicket senare dinerar fröken Sniff på lammlever med Fava-bönor och en fin flaska Chianti. Fsfsfsfsfsf

11:18 fm  
Blogger Sniff said...

Tant Snusk - ska se om jag kan beama över honom. Han var fin och söt med vackra blå ögon. Dessutom tror jag han är en riktigt bra person. Lite ung bara.

Niklas - nu tycker jag nog att du var lite...orättvis. Inte skulle väl jag?? (mohahahahaaaa)

9:10 em  
Anonymous Tant Snusk said...

Tusen tack bloggdrottningen!! Hoppas han inte är FÖR kort bara, typ 1,60..? :-/

Och om han var för ung som i omogen vill jag inte heller ha honom. Kanske lika bra att leta vidare här hemma i pyttestaden... Finns säkert två karlar jag inte har legat med här på byn. :P

10:44 em  

Skicka en kommentar

<< Home