söndag, januari 29, 2006

Laganda

Var ute och partade igår. Stod vid bardisken och pratade med tre killar, fotbollspelare. Två av killarna nämnde i förbigående sina tjejer, den sista var singel tror jag. Efter ett tag säger den ena:
- Vi undrar om du vill följa med oss hem ikväll?
Alla tre fäster frågande blickar på mig.

Jag vände på klacken och gick.

Men efteråt har jag funderat...gruppsex, är det nåt som killar som deltar i lagsporter specialiserat sig på?! Ser jag ut som en tjej som man kan övertala till gruppsex? Om jag hade tackat ja, hur hade det rent praktiskt funkat?

Det är en konstig men intressant värld vi lever i.

4 Comments:

Anonymous odenplan.nu said...

Rolig anektod. Talande..och, om man ska vara lite cynisk(milda makter, det är ju jag så bra på), rätt typiskt. Det finns en anledning till att M lade ner att delta i lagsporter för att istället titta på. Om man säger...

9:47 em  
Anonymous vandrar i solen said...

http://www.borrmagazine.com/index.php?id=304

8:55 fm  
Blogger sweetshop said...

Min teori är att de använder gruppsex som ursäkt för att "kramas" lite med varandra. De är alltså egentligen ganska übergay men det får man inte vara inom manliga lagsportvärlden och du fick äran att vara deras snygga täckmantel.

Intressant teori att testa, kan du inte jaga rätt på dem och kika hur de beter sig under...akten?

/ Fran

11:20 fm  
Anonymous Drittler said...

"Vuxna män gör saker och ting tillsammans". Vi spelar fotboll tillsammans, vi kollar på fotboll tillsammans. Alla har vi runkat tillsammans någon gång. Självklart blir det naturliga steget att ha gruppsex.

V

4:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home