onsdag, januari 11, 2006

Våga Vägra VM

Jag inser med fasa vad som komma skall. Ett mörkt och hotfullt moln, långt borta på horisonten....

Vid millennieskiftet var det ju en del teknologer som köpte upp sig på konservburkar och flyttade ut i bomskydd dygnen runt årsskiftet. De hade nämligen räknat ut att ryska missiler skulle stå som spön i backen lite överallt i världen, eftersom ingenting därborta i forna SSSR var Y2K anpassat.

Hur många är med på ett liknande upplägg vid fotbolls-VM i sommar? Vi tar med oss en massa frystorkad blåbärssoppa, en rejäl hembränningsapparat och sovsäckar. Kanske myggmedel. Och så drar vi ut i skogen. Ingen, absolut ingen får nämna ordet fotboll.

Jag menar hur ska man annars överleva?! På jobbet. TV. I tidningarna. Bland alla hjärntvättade polare. Fotboll, fotboll, fotboll....aaaaargh!

Nej. Skogen får det bli. Game?

24 Comments:

Anonymous Anonym said...

You bet! I´m in!

...förstår verkligen inte grejjen...

8:03 em  
Blogger Niklas said...

*flämt* Kättare!

8:16 em  
Blogger Kapten Napalm said...

No can do. DU får sitta i skogen själv.

8:47 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Jag följer med ut i skogen!! Var som helst bara det är fotbollsfritt!!

9:19 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tänker bunkra upp med en massa dvd och hemladdade tv-serier, för det lär ju inte gå annat än fotboll på TV de där dagarna. Ett OS kan man överleva, alltid lite variation och man kan alltid hitta vackra manskroppar att glo på eller missar att skratta åt eller underliga sporter att fascineras över.... men fotboll, alltså, det är ju bara ett gäng snubbar som kutar runt på en gräsplan. Om och om igen... under hela VM. Nej tack. =)

9:28 em  
Blogger Freja said...

Fan! Är det VM nu igen???? Kommer man aldrig undan? Det är ju OS i år oxå!

*börjar packa för skogen*

9:55 em  
Anonymous Anonym said...

game baby!

10:00 em  
Blogger jessy said...

åhh. fotbolls-VM. som jag längtar. tur att det är OS snart så jag överlever ;)

11:38 em  
Blogger Sofia said...

jag följer också gärna med.

11:46 em  
Anonymous henry said...

För min del tänker jag stoiskt fortsätta paddla kajak, läsa böcker, njuta av mat och strunta i en massa människor som jagar varandra över en gräsplätt ackompanjerade av hysteriskt, euoforiskt skrikande folkmassa - HA!

11:54 em  
Blogger Andreas said...

Skogen funkar också... jag har grymt fina minnen från matcher under midnatssolen ute i skärgården, sittandes på en bergsknalle framför en liten 14-tummare med egen antenn och höra svagt surr från myggor, dricka öl och grilla och höra vågskvalpet.

Kom fan inte och säg att det är en plåga med fotbolls-vm!

Det är en M Ö J L I G H E T !

10:51 fm  
Blogger Mr_True said...

Finns inget bättre än ha TV ute i det fria och titta på fotboll :D

Hoppas detta mörker blir av så man kan sitta inne och kolla på fotboll i lugn och ro

2:19 em  
Anonymous Anonym said...

Åh, jag tänker bänka mej framför TV:n för att njuuuta av dessa underbara, svettiga, tighta manskroppar... jag ska flåsa, stöna och ta ut all glädje jag kan få... mmmmmmm funtar på att skaffa storbilds tv så jag verkligen kan få seeeeee... flås flås.... ska spela in varje gång dom flashar nåt underbart, som en söt liten rumpa... mmmmm Kan kanppt bärga mej till VM!!!!!

5:16 em  
Blogger nickel said...

Jag är definitivt med, fast jag har med åren utvecklat en ganska briljant förmåga att mentalt *bleepa* allt som har med fotboll att göra.
Alltid irriterar det någon när man är sjukt okunnig och inte fattar vad de pratar om :)

5:27 em  
Anonymous Asa said...

Nehej du. Har ska tittas pa fotboll. I puben. Omgiven av engelsman.

6:15 em  
Anonymous pdenplan.nu said...

var glad för att du inte smittats av sjukan...för har man en gång drabbats av kärleken till ett fotbollslag...då är det en one way trip. ingen väg tillbaks. tro mig.

därför. gläds. fotbollen är ett gift i mitt blod som kommer att stanna till den dag jag stänger mina ögon för sista gången. du ser hur friskt det här verkar va?

6:55 em  
Blogger Snurre said...

Fotbolls VM? Skitsamma. Hakar på änny day. Fan, med en egen hembränningsapparat kan man klara sig jättelänge ju! Lite mossa mellan tårna är annars grymt underskattat!

7:40 em  
Blogger Vild-hallon said...

Men jag gillar ju fotboll och OS och så ju...

8:51 em  
Blogger Vild-hallon said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

8:51 em  
Anonymous Sofia said...

Oj oj oj, du hädar ju! :-P Själv har jag en kalender som räknar ner dagarna till avspark. Jag tror fan jag längtar ihjäl mig. Ska jag campa med blåbärssoppa, så är det i Tyskland.

11:35 em  
Blogger trulsa said...

I'm in! Och när vi ändå håller på, kan vi slänga in OS också? Hörde från en kollega idag att det snart går av stapeln, med tanke på årstiden borde det väl vara vinter-OS. Tror det var i Italien...? Sån koll har jag.

12:55 em  
Blogger trulsa said...

I'm in! Och när vi ändå håller på, kan vi slänga in OS också? Hörde från en kollega idag att det snart går av stapeln, med tanke på årstiden borde det väl vara vinter-OS. Tror det var i Italien...? Sån koll har jag.

12:58 em  
Anonymous Milliecent said...

Javisst. Game. Alltid.

3:37 em  
Blogger FK-tanten said...

Du kan börja jobba på min arbetsplats, då behöver du aldrig tala om fotboll eller sport överhuvudtaget. Nej, då kan du koncentrera dig på kvinnliga spörsmål som skor, barn, amning och bantningsrecept! (Det är ganska dötrista ämnen om jag får säga det själv)

3:06 em  

Skicka en kommentar

<< Home