tisdag, januari 10, 2006

Vrak

Brukar ha en sträng militärregim för mig själv på morgonen. Sniff, du får snooza EN gång. Den senaste veckan har jag utökat detta till 3 gånger. Därefter uppstår en stress som nästan gör mig sinnessvag. And I can't stop snooooozing! Hjälp!

Jag skulle beställa Enyas nya skiva från cdon.com. Idag hämtade jag ut ett paket inklusive faktura på 735kr, exklusive Enyaskiva. Glömde visst. Hjälp!

Jag mailade min kompis idag och skulle referera till mitt senaste umgänge...och hade faktiskt svårt att minnas då jag hade sex senast. Jag tror jag har växt ihop och blivit oskuld igen. Hjälp!

8 Comments:

Blogger Kattiz said...

*Haha* du är så kul gumman!! Här existerar inte snoozning, det är upp med tuppen för att hinna, exakt 05 ringer klockan på morgonen =/, horribel tid att stiga upp på.
Nu väntar vi med spänning på _magsjuka_ *blä*

9:57 em  
Blogger IT-horan från Skåne said...

Ha ha ha, så det är inte bara jag då som blivit oskuld igen
Fundera på att byta namn på blogen till Singel och oskuld faktiskt

10:32 em  
Blogger vandrarvild said...

HAHAHA! Oskuld igen?! Hmmm, känner igen det där. Jag tror jag snart glömmer hur man gör... :| *hahaha* Men DET kanske funkar som ett raggningsknep?! "Hej, det var så länge sen jag hade sex, skulle du inte vilja följa med mig hem och visa hur det är man gör?"

11:45 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Ja borde det inte finnas kurser för sådana som oss, ungefär som kurserna hos studieförbunden "för dig som läst tyska i gymnasiet men inte övat det sedan dess"?

8:47 fm  
Anonymous vandrar i solen said...

Snoozefunktionen är i själva verket skitbra. Ställ bara klockan en timma tidigare. Då kan man snooza många gånger!!!!

10:22 fm  
Blogger Kapten Napalm said...

Vandrar i solen: Man kan väl inte gå upp en timma för tidigt till jobbet? Det är helt vansinnigt. Snooze är till för att missa bussen/inte hinna duscha/inte få morgonkaffe.

11:53 fm  
Blogger Tommy Jensen said...

Älskar att snooza...under gymnasietiden snoozade jag en gång, gick upp...duschade, borstade, klädde på mig och gick o la mig och snoozade tills jag var tvungen att rusa efter bussen. Underbart.

2:01 em  
Anonymous Maria said...

Jag snoozar jämt. Jag stressar iofs jämt så det kanske är förklaringen. Men jag har i alla fall ställt klockan med snooz-marginal för att ha en sportslig chans att hinna med bussen.

Det där med att gå utan sex länge är som med att cykla. Man glömmer det aldrig helt men fasen vad "vingligt" det är när man gör det första gången på länge. Tro mig, jag klår utan tvekan dig i "tid-utan-sex". *s*

8:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home